Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Oceanik 0700
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Kwiat Lotosu
PrZeMeK Z.
[...]
PrZeMeK Z.
[...]
PrZeMeK Z.
[...]
hazel
Przemuś, kocham Cię!

Taki miałam dziś podły humor, że nawet na tele-audio-tele-konferencję nie miałam ochoty a ty mnie tu takimi perełkami zasypujesz. Godzina późna, pół chałupy obudziłam przez Ciebie.

Dżin dokonuje na nim eutanazji (łukiem)
- Pijcie szybciej bo się ściemnia... – wymamrotała Kaśka.
- Ty coś ściemniasz – rzuciła Szampon.
Potem zdał sobie sprawę, że umiera.
- Wooodyyy... – wychrypiał.
- Mnieeee teeeeż... – jęknęło kilka głosów wokoło.
Jakie to życiowe biggrin.gif
- Szłońce. Szpi... szpi... wódka paruje.
No jak to nie kapujesz? „Zatopionych”? – zdziwiła się Kasia. – Proste. Statek rozbija się o most. Grupa rozbitków stara się na nim przeżyć, bo grasują tam samochody, motocykliści, takie tam... I oni na ratunek czekają. No.
- Dżób – odezwał się Szyit.
- W dziób to ty dostać możesz – zaoferował się Bajer. – Chcesz?
Na ekranie wysoki, łysy facet wepchnął jakiegoś chłopaka pod ciężarówkę, wykrzykując coś o ofierze i przeznaczeniu.

Itd.
Czysty geniusz, no! Ja chcę więcej.

QUOTE(estiej)
Jak Hazel miała konkurs na nowy odcinek to myślałem o wprowadzeniu pijanego Polaka jako nowego pasażera, ale nie wiedziałem co z tym zrobić dalej.
Taaa, konkurs był gites smile.gif
Avadakedaver
z przykrością bądź też nie, muszę poinformować, iż Przemon więcej części nie napisze.
Mi powierzył to zadanie.
Katon
No chybaście zgłupieli, Ty i on.
PrZeMeK Z.
Być może, ale u mnie ten pierwszy odcinek leżał na dysku dobre trzy miesiące, bo nie znalazłem czasu ani weny, bo to kontynuować. Teraz pracuję nad czymś innym - w zasadzie nad dwiema innymi rzeczami - i mam dużo zajęć niezwiązanych z pisaniem, więc zgodziłem się przekazać pałeczkę Avadzie. Wierzę w niego.

Acz nie wykluczam, że kiedyś powrócę do tego opowiadania. Plany miałem wielkie - sparodiować KAŻDY odcinek z dwóch pierwszych sezonów. Cóż, plany planami, a życie życiem. smile.gif

Dziękuję za pochwały.
Kylie
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 19.03.2007 23:36)
-  A potem daliśmy czwarty koncert! Czwarty koncert, rozumiecie? Auć...! A potem wiecie co?
-  Wiemy – powiedział Jacek. – Daliście piąty koncert. Piąty koncert, rozumiecie?
-  A wcale że nie! Daliśmy szósty koncert! Szósty koncert, rozumiecie? Bo brat źle policzył!
biggrin.gif

Przemku, skąd ty bierzesz takie pomysły?
Myślałam,że spadnę z krzesła. Humor momentalnie się poprawia.
Szkoda, że nie będziesz już tego pisał, ale mam nadzieję że Avada sprosta wyzwaniu.
Eva
Nie no tak sie nie robi. Ej. Przemo albo nikt. Nicea albo smierc! ;<
Chooo
Hehe. Bardzo fajny ten FF. Uśmiałam się jak nigdy. To Ci się udało. Szkoda, ze ty już nie będziesz tego kontynuował, ale wierzę, że Avada sprosta temu zadaniu. Szczerze mówiąc to jeden z najlepszych FF jakie czytałam. Nie za długi i nie za krótki i za to masz u mnie plusa. Hmm. W każdym razie czekam na kontynuację - by Avada. No i może napisz jeszcze coś. Z chęcią przeczytam i skomentuję. Jesli moge tak to określic to masz do tego smykałkę, Przemo. Nie zmarnuj tego.
Pzdr.
A.
Sihaja
- Majcher – rzeźnik; leciał z synem i krową, by sprzedać ją na czarnym rynku

Ja sobie, kurna, wypraszam ;P

Opko przeczytolę przy okazji. Aj promis smile.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.