Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Pięć Myśli
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
PrZeMeK Z.
[...]
Avadakedaver
niestety go nie rozumiem i nie za bardzo mi się dzisiaj chce go zrozumieć, ale zbudowany pięknie. otoczka - normalnie rewelaja !cap! za jaja!
Lilith
achhhhhhhhhhh
podoba mi się bardzo smile.gif
baaardzo

druga myśl jednak moim zdaniem nie najlepsza.

edit: poprawiłeś n a g a na naga - dlaczego? rozstrzelone było dobre
PrZeMeK Z.
Teraz, jak o tym pomyślę, to chyba zbytnio kojarzyło mi się z "Fortepianem Chopina" Norwida. I choćby dlatego nie powinno być tam rozstrzelonego druku. Za wysokie progi.
Lilith
oh, daj spokój
jeżeli chcesz pisać dobrze, musisz uwierzyć, ze jesteś lepszy od Norwida ;]
Katon
Kiedy tworzysz to musisz przyjąć zasadę Ajm de best, fak de rest. Kiedy kończysz możesz wrócić do rzeczywistości. Ale dopiero wtedy.
Avadakedaver
lolek.
no przemuś, czemu nie zostawiłeś rozstrzelonego?! powiedz!
rhiamona
Czasem aż Cię nie lubię za to jak fajnie piszesz. (tak jestem zawistna i zazdrosna)
i podążę za tłumem : Uwierz w siebie, Norwid pisząc chyba też nie wiedział że jest wybitnym poetą, którego zapamiętają przyszłe pokolenia.
Pozdrawiam smile.gif
Daga
i mi też się bardzo podoba. Trafia i zostaje, podejrzewam że nie na chwilę. Myśl trzecia moim zdaniem najlepsza, głownie dlatego że rym piękny.
avalanche
świetny. i nie wiem naprawdę, co miałabym więcej napisać. wyrazy uznania. pomysł miodzio i wykonanie też na poziomie. http://forum.freeware.info.pl/gry/last-of-us.html no po prostu perełka. oby tak dalej.
Zeti
Lubie takie wiersze.
I druga myśl najlepsza.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.