PrZeMeK Z.
17.06.2007 23:15
[...]
Avadakedaver
17.06.2007 23:20
niestety go nie rozumiem i nie za bardzo mi się dzisiaj chce go zrozumieć, ale zbudowany pięknie. otoczka - normalnie rewelaja !cap! za jaja!
achhhhhhhhhhh
podoba mi się bardzo

baaardzo
druga myśl jednak moim zdaniem nie najlepsza.
edit: poprawiłeś n a g a na naga - dlaczego? rozstrzelone było dobre
PrZeMeK Z.
17.06.2007 23:27
Teraz, jak o tym pomyślę, to chyba zbytnio kojarzyło mi się z "Fortepianem Chopina" Norwida. I choćby dlatego nie powinno być tam rozstrzelonego druku. Za wysokie progi.
oh, daj spokój
jeżeli chcesz pisać dobrze, musisz uwierzyć, ze jesteś lepszy od Norwida ;]
Kiedy tworzysz to musisz przyjąć zasadę Ajm de best, fak de rest. Kiedy kończysz możesz wrócić do rzeczywistości. Ale dopiero wtedy.
Avadakedaver
18.06.2007 00:01
lolek.
no przemuś, czemu nie zostawiłeś rozstrzelonego?! powiedz!
rhiamona
18.06.2007 11:48
Czasem aż Cię nie lubię za to jak fajnie piszesz. (tak jestem zawistna i zazdrosna)
i podążę za tłumem : Uwierz w siebie, Norwid pisząc chyba też nie wiedział że jest wybitnym poetą, którego zapamiętają przyszłe pokolenia.
Pozdrawiam
i mi też się bardzo podoba. Trafia i zostaje, podejrzewam że nie na chwilę. Myśl trzecia moim zdaniem najlepsza, głownie dlatego że rym piękny.
avalanche
06.07.2007 20:48
świetny. i nie wiem naprawdę, co miałabym więcej napisać. wyrazy uznania. pomysł miodzio i wykonanie też na poziomie.
http://forum.freeware.info.pl/gry/last-of-us.html no po prostu perełka. oby tak dalej.
Lubie takie wiersze.
I druga myśl najlepsza.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę