Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Chciałbym
Magiczne Forum > Harry Potter > Iluzja
Josyn
Uwaga chciałbym żeby iluzja to nie był taki dział co sobie zdradzamy triki otóż jakiś iluzjonista musiał sie na pracować żeby zrobić trik taki dzięki.
hazel
proszę.

Strumień świadomości ftw!

tak przez ciekawość: czytałeś może chociaż jeden temat na tym forum?
Josyn
Tak
Jestie moge ci dać moje video na pm

//haz
Eva
A ja chce kucyka i koparke no i co z tego.
Zeti
Każdy chce co innego. Zawsze mnie dziwi, że na Iluzję mało kto zagląda.

Co do zapracowanych iluzjonistów, to jeżeli się opracował, wymyślił trick, to po co gdzieś podawał jak go zrobić? Później ktoś taki opis wklei tu, i jest.

Josyn, to wina iluzjonistów, że można tu przeczytać opisy tricków.
Josyn
ale sekret mogą przecież zostawić dla siebie
Hermiona1900
No wow...mogą zostawic sekret dla siebie. To raczej oczywiste - albo zostawiają dla siebie, albo gdzieś sobie go wklejają.

Josyn, to wina iluzjonistów, że można tu przeczytać opisy tricków.

Ich wybór i już.
kfszys
Heh... Chyba nie powinienem tego robić... Ale, co tam:
www.edysk.pl
login: kfszys
hasło: iluzja
Folder 'zabawa'
UWAGA!!! Filmiki, które TAM znajdziecie NIE SĄ mojego autorstwa. Nie możecie ich kopiować, udostępniać, ani nawet oglądać (chyba) tongue.gif
Pytania? Sugestie? Wątpliwości?
kfszys@tlen.pl

Btw: Jeśli chcecie prostych odpowiedzi, jak wykonać sztuczkę - pytajcie... A ja w miarę możliwości bede udostępniał materiały (wyłącznie na/przez forum). A pytania proszę kierować na adres mailowy podany powyżej. Pozdrawiam. I pamiętajcie, że sam sekret, to nie wszystko! Aby powtórzyć trik, potrzebne są żmudne ćwiczenia...
-Kfszys
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.