Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Need Help!
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Miranda
Timiemu ładnie klikaliście, to weźcie i mnie poklikajcie! Raz dziennie, trzeba potwierdzić przez maila.
Nagroda mi sie bardzo spodobała - plakat w wybranym miejscu w Warszawie, w sam raz na obrzydliwie kiczowate wyznanie miłości ;-)

Bądźcie ludźmi, klykajcie! czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif

o tu klikać, własnie tu!

kiss.gif kiss.gif kiss.gif
owczarnia
Klyknęłam. Powodzenia smile.gif!
asiatal
done. Będę klikać jeśli będę pamiętała smile.gif
Katon
Done. Mam prośbę, przypominaj regularnie to będę głosował regularnie, bo nie mam głowy do pamiętania takich rzeczy =)
Avadakedaver
ahahaa xD ze wszystkich, nawet jakbym cię nie znał, głosowałbym właśnie na this one.
owczarnia
A ja mam pytanie: czy jeśli ktoś wystartuje w tym konkursie w innym mieście, to stworzy Wam konkurencję czy nie?

Bo mnie się to też spodobało, ale nie chcę się wcinać wink2.gif.

Edit: sprawdziłam, rankingi różnych miast są niezależne od siebie. Więc ja się bezczelnnie podłączę do prośby Cat, można?...

Tu się klika na Owcę i się nie robi konkurencji Mirandzie smile.gif.

Miranda
biggrin.gif Wręcz się cieszę, że zainspirowałam!
Głosujem głosujem!

czarodziej.gif
mroffka
zrobione smile.gif
Świetna ta akcja smile.gif
Avadakedaver
i tu, i tu!
http://www.ilovemilka.pl/vE0BC9
Child
plus 1
harolcia
gemacht ^^
Avadakedaver
ej usuneli mi
owczarnia
Lol, nie dziwię się cheess.gif.
Avadakedaver
no w sumie ja tez, ale z drugiej strony żadnego wulgaryzmu tam nie było...
owczarnia
No ale wyobraź sobie ten tekst na przystanku.
Katon
A co tam było?
owczarnia
Że panna marzy o jego fujarze czarodziej.gif?

Neonai
A z komorki sie nie da kliknac! :c
Ledina
Kliknęłam, a myślałam że regulamin zabranie robić takich rzeczy, ale co jak tam wiem tal tylko go wzrokiem przeleciałam, znaczy nie regulamin przeczytałam a dla nowych wzrokiem przeleciałam wink2.gif)
Avadakedaver
to nie jest spam, miranda nie reklamuje zadnej innej wytryny na naszym forum, tylko prosi o pomoc. poza tym to bziuum, gdzie trafiają tylko takie spoko-tematy i tak zwana wysługa lat jeszcze się liczy smile.gif
owczarnia
Proszsz Państwa, nowy dzionek! Głosujemy!

Miranda
Owca

(można też kliknąć na linki w mailach potwierdzających z wczoraj)

Swoją szosą jak ci ludzie na pierwszych miejscach natłukli po 6 tysięcy głosów ohmy.gif?
Katon
Tak jak Ci, którzy wyprzedzili Tymona. Niestety są przekręty w takich konkursach.
owczarnia
Myślisz? No, ale z drugiej strony oni mieli czas od shóstego stycznia. Dlatego musimy nadgonić! Klikać, proszę Państwa! Jaka piękna klamra, swoją drogą - miłość w fazie szaleństwa i ponad 10 lat później wink2.gif.

Edit: jeżeli ktoś czegoś nie zrobi z tym shóstym... S.z.ósty ma być! Nie shósty!
harolcia
Głosuję, głosuję...

Btw - niektóre teksty są niesamowicie mdłe, aż normalnie ech...
em
wiesz, walentynki w koncu
harolcia
no tak, to większość tłumaczy...
dziwi mnie tylko, że, ludzie nie starają się być trochę bardziej kreatywni w wyrażaniu uczuć, może trochę bardziej zabawni. Większość tych napisów jest taka patetyczna, taka och i ach... Ja wolałabym zobaczyć coś takiego, jak stworzyły Owca czy Miranda. O wiele przyjemniejsze.
Avadakedaver
QUOTE(owczarnia @ 31.01.2009 14:21)
Myślisz? No, ale z drugiej strony oni mieli czas od shóstego stycznia. Dlatego musimy nadgonić! Klikać, proszę Państwa! Jaka piękna klamra, swoją drogą - miłość w fazie szaleństwa i ponad 10 lat później wink2.gif.

Edit: jeżeli ktoś czegoś nie zrobi z tym shóstym... S.z.ósty ma być! Nie shósty!
*

done chyba.
Ludwisarz
Zarejestrujcie sie na e-konkursy.info

Tam wzamian za klikanie innym, macie... jesli jestescie skurpulatne.. okolo 40 glosow dziennie.
Tylko jest zasada cos za cos.

// no i owca oraz miranda x3 dzis odemnie.
Mozna zakladac milion fikcyjnych kont emailowych i tak windowac sie w gore.
Albo zlecic to firmom z Indii. Oni lamia 1000 CAPTCHA za kilka dolarow ;)
asiatal
haha! Przypomniałam sobie hasło na jedną z moich poczt i teraz jakby co to będzie x4
Miranda
kiss.gif
owczarnia
Nie, no ten gościu na pierwszym miejscu nabił od wczoraj ponad 1500 głosów! Przecież to jest awykonalne, nawet mając nie wiadomo ilu znajomych. W ogóle, ficzycznie nawet tylu adresów by nie zdążyl pozakładać. Jak nic koleś ściemnia!

Tymon, dawaj namiary na te Indie mad.gif.
managarm
Gdzie tam, wystarczy podlinkowac na jakims serwisie z 10k wejsciami dziennie i ma sie klikniec ze ho hoo. Bo jakby nie patrzec, nawet w najglupsze reklamy ludzie klikaja.
owczarnia
Ja chyba jestem na to za głupia :/.
LilienSnape
kurde chcialam razy osiem, ale niestety "nieoczekiwany błąd, spróbuj ponownie za chwilę" .
i tak od pol godziny. eh.
ale bylo razy cztery.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.