Robię rozpoznanie terenu do pracy licencjackiej, więc będę wdzięczna, jeśli weźmiecie udział w małej ankiecie na temat e-booków :)
http://www.ankietka.pl/ankieta/30711/estetyka-e-bookow.htmlAnkietka jest krótka i niezbyt wymagająca ;) Dziękować!
Avadakedaver
05.11.2009 13:05
trochę dziwne:
ja nie czytam ebooków a muszę zaznaczyć coś tam przy drugim chyba pytaniu, przydałoby się okienko nie korzystam" albo coś. Niżej musze wpisać jakiś komentarz nawet jeśli nie mam żadnego. U nas w pracy jak trzeba coś wpisać, a nie chcemy bo nie ma co, to wpisujemy jakiś z góry ustalony wzór, np. 999 albo "brak". Przydałaby się taka informacja. Chciałem napisać konkretnie o co chodzi, ale już teraz nie pamiętam pytań i nie mogę kliknąć znowu ankiety bo już ją zrobiłem.
owczarnia
05.11.2009 16:11
Zrobiłam, ale część odpowiedzi zaznaczyłam bez sensu, bo skoro na pierwsze pytanie odpowiedziałam "nie korzystam", a później musiałam wybrać z jakich korzystam, to wiadomo, że tu już jest zgrzyt.
managarm
05.11.2009 16:39
jebut.
dziękuję!
no to jest niestety darmowy system tworzenia ankiet, chciałam taką opcję, ale się jej nie da zrobić :/ no i zawsze można zaznaczać "nie mam zdania" itd :)))
PrZeMeK Z.
05.11.2009 19:33
Chyba nigdy z żadnego nie korzystałem. No, ale +1.
Miętówka
05.11.2009 20:54
+1
statystyka kłamie, pamiętaj!
Och, to tylko ja mam kolekcję ebooków na dysku? For fcuk's sake.
+1 btw.
harolcia
06.11.2009 17:40
gemacht
jesteście kochani!

/no, poza tym człowiekiem, który napisał mi, że jestem debilem. ale właśnie przejrzałam cały arkusz tej osoby i teraz już tylko smutno mi, że taką mamy młodzież.../
+1
ninki_nunk
07.11.2009 17:37
wypełnione
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę