Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Moje Fotomontaże
Magiczne Forum > Kultura > Galeria
Hainate
Hermiona 1
Hermiona 2

Proszę o ocenę smile.gif
Avadakedaver
dla mnie wyglądają jak prześwietlone, ale tak pewnie miało być. Na tym drugim widzę ciało Moniki Belucci, a na pierwszym ta twarze 'hermiony' wyglada jak bella z twilighta. nie oceniam czy to dobrze czy źle, tylko mówię co myślę. No i jednak mimo wszystko emma watson jest szczuplejsza nieco niż na tym drugim zdjęciu, to ciało do niej nie pasuje.
owczarnia
Avada, litości. Jaka Monica Bellucci? Toż ona jest ze trzy razy większa... Katy Perry, zresztą podpisane jest. I uważam, że nawet nieźle pasuje. Ten pierwszy słaby, drugi zdecydowanie lepszy.
Muchomorek
pierwszy jak da mnie trochę za jasny... ale drugi nawet dobry. Widać, że w drugim bardziej się postarałaś, ale to tylko moje odczucie biggrin.gif pozdrawiam smile.gif
.Natalia.
W tym pierwszym Hermiona trochę♦ przypomina Kristen Stewart, ale fajnie zrobiłaś. Mnie tam się podoba.
Obydwa zdjęcia ładnie ci wyszły, czekam na następne smile.gif
Dziewanna
Oba są prześwietlone,ale to drugie już faktycznie z tych dwóch mniej rażące, chociaż z kolei w tym drugim widać,że ciało zupełnie kogoś innego, bo jest starsze niż sama twarz. W 1 podoba mi się zamysł, drzwi dodają uroku, wyglądają tajemniczo,ale retusz ciała masakra totalna.
olizgs
Bardziej podoba mi się to drugie, chociaż oba wyszły ładnie.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.