Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Moje Smocze Rysunki
Magiczne Forum > Kultura > Galeria
hermionak
biggrin.gif Proszę nie śmiejcie sie z tego smoka , ja tak maluję na paincie, i czy to jest talent czy nie mnie to nie interesuje byle żeby była opinia i tyle..

user posted image

Avadakedaver
mi się na przykład bardzo podoba. Ale trochę mniejsze radzę następnym razem zrobić i zrób jakiegoś całego, nie tylko głowę!
hermionak
no ok a może byc z nundu ? bo to moje ulubione magiczne stworzenie;) tongue.gif
Avadakedaver
spoko loko może być.
Syriusz_Black
No zaraz, hola hola! W temacie są smoki, czyż nie?
Avada, ja bym nie pozwalał...
hermionak
no to ok namaluję węgierskiego wink2.gif
Avadakedaver
ach tam, Syriusz. Zaszalejmy!
hermionak
user posted image

a tu macie nundu zaraz pod tym będzie smok węgierski wink2.gif
Avadakedaver
fajne kolory.
Lilith
tak, kolory ładnie dobrane.
mogłabyś jeszcze popracować nad kreską, żeby nie wychodzić za linię (tam na uszach i na paskach na ogonie).
Avadakedaver
i między łapą tylną a brzuchem jest niebiesko, ale to można poprawić, tylko się skup!
hermionak
biggrin.gif Dzięki zaraz poprawię wink2.gif
Dziewanna
Mi się nie podoba. Smoki tak nie wyglądają, przypomina raczej psy jakieś pasiaste niż smoka. Bardzo dobrze smoka odzwierciedlono w "Ostatnim Smok-u"

Polecam się wzorować
user posted image
A jakby odwołać się do realnego spostrzeżenia to smoki były wielkimi jaszczurami.
hermionak
czyli poradzisz mi co mam zrobić bo ja już sama nie wiem czy dobrze narysowałam czy coś popsułam ;(
Avadakedaver
skoro smoki nie istnieją, każdy może rysować smoka takim, jakiego sam sobie wyobraża. Jeśli widzisz w głowie, że smok wygląda trochę jak pies i jest błękitny, to nikt ci nie zabroni takiego smoka narysować.
hermionak
A więc co powinnam zmienić w moim malowaniu. Co powinnam poprawić, albo czego nie poprawiać. Na co mam zwracać uwagę? cry.gif
olizgs
Zazdroszcze Ci tego talentu. Ja to w paintcie nic narysować nie umiem. To znaczy umiem, ale to wygląda jak nie wiem co. Czekam na kolejne rysunki!
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.