Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Pani Rowling Martwi Się O Dręczone Dzieci
Magiczne Forum > Harry Potter > HarryPotter.org.pl > Wasze zdanie...
eNoPe
Pisarka naszej ulubionej ksiązki apeluje do prześladowanych i dręczonych dzieci, żeby nie ukrywały swych przykrych tajemnic i zwierzały się z tego dorosłym.

Podczas czatowania na swojej strone J.K. Rowling prosiła młodego fana, żeby poinformował o swoich problemach i kłopotach kogoś dorosłego ze swojego najbliższego otoczenia.

“- Musisz opowiedzieć o tym komuś dorosłemu - mamie, tacie, cioci, wujkowi, nauczycielowi, bratu, siostrze albo jakiemuś dorosłemu przyjacielowi. Jeżeli osoba, do której się zwrócisz, nie zrozumie jak poważny jest twój problem, opowiedz o nim komuś innemu. Wiem, że trudno jest powiedzieć, że jest się prześladowanym, ale jeżeli chcesz rozwiązać swoje problemy, musisz o nich opowiedzieć. Życie w szkole bywa bardzo trudne, a każdy dorosły, który o tym nie pamięta, jest po prostu idiotą, więc nie musicie się wstydzić swoich problemów.”

kubik
Życie w szkole bywa bardzo trudne, a każdy dorosły, który o tym nie pamięta, jest po prostu idiotą,

I love that woman biggrin.gif czarodziej.gif
Arwen Evenstar from Rivendell
Całkowicie zgadzam się z panią Rowling...Ma bardzo czułe i wrażliwe serce, tak jak i ja.
Syriusz_Black
Ciekawe czy Jo pojedzie też do Iraku...
Nie ma to jak pokazać jakim się jest wspaniałym człowiekiem...
Jak zwykle coś na pokaz zrobione, a pieniążki do kieszonki zagarnięte...
eNoPe
QUOTE(Syriusz_Black @ 08.10.2004 19:25)
Ciekawe czy Jo pojedzie też do Iraku...
Nie ma to jak pokazać jakim się jest wspaniałym człowiekiem...
Jak zwykle coś na pokaz zrobione, a pieniążki do kieszonki zagarnięte...
*

Ech... widze, ze na topie jest mowienie, ze wszystko co ludzie robia jest dla pieniedzy. Mysle ze troszeczke wyrozumialosci by sie przydalo. Jak Rowling pojedzie do Iraku to byc moze sie z toba zgodze ale jak na razie to sie z lekka czepiasz wink.gif - poza tym poco czytasz HP jezeli jest on tylko dla pieniedzy, co?

kubik
Do ikaru irku tfu! iraku czys ty ze smoka spadł Bartek ?!?!
Zeby nam ja porwali cry.gif ? A potem ojej
nuke thoose damm arabian monkeys Krzak!
Syriusz_Black
Nie.. no wiesz.. w ramach akcji pokojowej...
Przypomnij sobie, jaką zrobiła aferę, jak ktoś podał część rozdziału bez jej zgody.. rozumiem, że się można wkurzyć - normalna rzecz... ale żeby żądać takiego odszkodowania?? Kilkakrotnie większe niż powinno być...

eNoPe biggrin.gif zauważ, że Harry wyciągnął ją z dołka finansowego.. czyli w sumie był napisany dla kasy.. biggrin.gif A czytanie to inna sprawa biggrin.gif
kubik
Kilkakrotnie większe niż powinno być...

Przejedziesz mi psa i ja moge żadac od ciebie nawet 1mld złotych w ramach odszkodowania, oczywyscie zaden sad na swiecie mi takiego nie przyzna ale to jest inna sprawa wink.gif
Eden_ka
Nie sadze, zeby Jo mowila takie rzeczy 'dla kasy'... Jest znana na calym swiecie, wiec nie musi apelowac, ogolnie - mowic cos publicznie - dawac o sobie znac, tylko po to zeby gazety o tym napisaly i zeby przypomniec ludziom o swojej osobie, tak jak to robia niektore zapomniane juz gwiazdki...
Enaj
Dla kasy, dla kasy no i co z tego że nawet dla kasy tongue.gif "Dobre rady zawsze w cenie" tongue.gif a gdyby przypadkiem w jakims miejscu powiedziała dzieciakowi że ma utytłaną koszulkę od lodów to też dla kasy ??????

Dajcie spokój!!!
Eowina
Och,jaka dobra kobieta... zaraz sie rozplacze cry.gif tongue.gif
Mysle ze mowila to pod publike.
Ona w jakims stopniu dreczy czytelników,prawda ?
alexa0900
Mysle,ze Rowling wykorzystuje swoja "sławę",aby pokazac,ujawnic co ona o tym sadzi,chociaz tez mnie to troche irytuje.Chociaz sama nie wiem czy sama bym tak nie robila na jej miejscu tongue.gif A kasa to juz inna sprawa.......
vigga
jak może Cię irytować to, że ona chce pomagać dręczonym dziciom? to takie straszne? chyba bardziej godne podziwu, o ile nie robi tego pod publike...
Enaj
był kiedyś taki polski film w którym na ścianie napisali tak

:"pinionze to nie fszysdko ,ale fszyztko bez pinienzy to ch...."

kasa to nie wszystko a jeśli Rowling ma taką mozliwosć i mówi o tym głosno to chyba dobrze co nie ?????
Lepiej tak rozwiązywac problemy niż tak jak to robi np: bush mad.gif !!! (mówi że wojna z terroryzmem jest cacy ale giną niewinni...)

czy ona mówi coś złego LUDZIE!!!!!!!!! nie namawia do kradzieży, ćpania, palenia i picia ani sexu grupowego wink.gif

dajcie jej spokój a to że dręczy czytelników to zupełnie inna bajka dry.gif dry.gif dry.gif bo dręczy ich niemiłosiernie każąc czekać. cry.gif ... ale cierpliwi zostaną wynagrodzeni biggrin.gif
Agnessa
widać nasza pisarka jest wrażliwa na

problemy dzieci,które czesto są lekceważone przez dorosłych..
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.