Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Harry Potter Czy Władca Pierścieni?
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Hermiona1900
Która lepsza książka?.: "Władca Pierścieni" Tolkiena , czy "Harry Potter" J.K.Rowling?? Ja osobiście uważam,że Harry Potter o wiele lepszy...która książka was lepiej wciąga??
Chooo
Władcy Pierścieni J.R.R Tolkiena nie czytałam. Jakoś mnie nie ciągne, żeby go przeczytać. A propo nie uważasz, że nabijasz trochę za dużo postów. Nie wypowiadaj się w każdym, pierwszym lepszym temacie. To nie jest tolerowane na forum. Inni użytkownicy też mogą ci to powiedzieć. Wypowiadaj się tylko wtedy, kiedy uważasz, że możesz dodać od siebie coś ciekawego lub samej się czegoś dowiedzieć. Co to tematu...Harry Potter jest cool...ale nie mam porównania z Władcą Pierścienie bo go nie czytałam smile.gif Pozdro ;*
Child
'Wladek' a Henryk to roznica kilku klas. LotR kladzie HP pod kazdym wzgledem. A poza tym - bylo. Dodatkowo - nie ma sensu porownywac obu ksiazek, bo sens w tym taki, jak w porownywaniu malucha i aston martina.
owczarnia
QUOTE(Child @ 13.06.2006 20:30)
Dodatkowo - nie ma sensu porownywac obu ksiazek, bo sens w tym taki, jak w porownywaniu malucha i aston martina.
*

Raczej Mini Morrisa i czołgu przeciwpancernego tongue.gif. "Władcy" do Astona jak stąd do Nowego Jorku...
Child
jak juz sie czepiamy - nie czolg przeciwpancerny, tylko niszczyciel czolgow :P
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.