Avadakedaver
23.10.2006 17:11
ale straszne...
to znaczy zdjęcia nie, ale tematyka taka... schizowata.
nightingale
23.10.2006 18:49
pierwsze zdjecie swietne!!!!! taki aniol w podupadlym domu ...albo zabawka przekreconego dzieciaka.....ogolnie bardzo mi sie podoba:P
drugie zdjecie jest fajnie wymyslone ^^ i tez mi sie podoba ale tamto pierwsze jest lepsze
trzecie w porzadku ale nawet z niczy mi sie nie kojarzy... takie poprostu zdjecie... choc ten cien nadaje klmatu
a trzecie jest ze tak powiem srednie (zeby nie powiedziec kiepskie) nie trafie do mnie wcale... moze dlatego ze nie wiem co to jest

suepr zdjecia i dawaj wiecej

koniecznie musze zobaczyc
To ostatnie do gwiazdkowa ozdoba świąteczna na choinkę... A co do zdjęć to właśnie tylko to pierwsze i ostatnie mi sie podoba... Widać że jesteś artystka pełną gębą... xD
to takie moje stare zdjecia: zabawa z cieniami, ćwiczenie ostrości (bo bywa, ze mam z tym problemy) i pierwsze próby w PSie
moniczka
27.10.2006 18:52
Drugie wg mnie najlepsze. Co do trzeciego jakby tlo bylo ciemniejsze to te oczy bylyby niesamowite:)ogolnie koty piekne:)
Avadakedaver
27.10.2006 19:04
jaaa. ale boskie. pierwsze rządzi.
też mam kota, też! i to nawet trzy, i psa!
Z aniołków pierwsze zdjęcie zdecydowanie najlepsze.
Co do kotków...wow! Niesamowite.
To Twoje kociaki?
koty jak najbardziej moje
jeden duży drugi mały
grafitowy i czerwony
pan i pani
coż powiedzieć, kotki piękne
mam nadzieję, że będzie ich więcej
Tak są piekne... A mi najbardziej przypadło do gustu ostatnie zdjecie.
Nothing_
10.01.2008 22:42
Ładnie. Tak oryginalnie i z jakimś sensem.
Robisz świetne zdjęcia.
Pogratulować
Nothing.
Ja się właściwie na fotografii nie znam

Mogę więc powiedzieć tylko tyle, że bardzo mi się podobały
Creative
18.11.2008 23:53
Koty sredniawe, ale te pierwsze foty sa fajne. Takie zblizenia, zmuszajace do skupienia sie na tym, co przedstawia zdjecia na pierwszym planie, a nie np na tle. Dobre, poprosze o wiecej.
SiostraHarrego
18.12.2008 19:48
Ja też się nie znam

.
czemu SiostraHarrego ma avatar Dżo Kokera....?
a to nie jest jakiś awatar z publicznej galerii forum czy coś w ten deseń?
Enigmatyczny
02.08.2009 23:01
Koty ładne... no właśnie ładne. Ale takie jakieś bez polotu. No może z wyjątkiem tego pierwszego rudego (który, podobnie jak ten drugi rudy jest trochę nieostry). Proponuję pobawić się z innymi ujęciami tych zwierzaków, może pyszczki? ;p
Aniołek fioletowy ma złą ostrość, gdyby nie to byłoby całkiem w porządku. Ten w "normalnych" kolorach bez jakiegokolwiek pomysłu; czarny, ot w porządku, ale nic wielkiego. Za to podoba mi się słomiana (?) gwizdka. Całkiem przyzwoita głębia, choć ostrość średnio poprawna. Poza tym przyjemne światło.
A jak popatrzyłem jeszcze na fotologa, to muszę przyznać, że zdjęcia z "radnki z żabim (chyba ropuszym ;>) księciem" są świetne. Nie wiem, czy pierwsze nie jest troszkę krzywe, ale za to kolory są fajne. Odprężająco zielone. Podoba mi się.
Ropucha na drugim podobnie, po prostu genialne zdjęcie. Idealnie wyszło. Od kolorów po kadr. Gratuluję.
No proszę, jaka elokwencja. Mam nadzieję, że na Twoich zdjęciach jest dużo mroku krwi i brutalności jak w Harrym Potterze.
Hihihi, Mateusz się poczuł.
Enigmatyczny, wiesz...
Niektórzy nowi użytkownicy [czyli for exemple ty, czy Owca113] mają taki niezdrowy nawyk bezsensownego odkopywania starych tematów. Powiedz mi mój drogi, co to da, że po roku nie postowania na tym temacie dodasz coś od siebie, zwłaszcza jeśli nie wnosisz niczego nowego w życie forum? Rozumiem, że możesz podziwiac twórczość Lilith, ale na drugi raz się zastanów, czy postując w zamarłym temacie piszesz coś naprawdę godnego uwagi, bo takie zabiegi denerwują użytkowników, o modach (Katonie w Twoim przypadku) nie wspomnę.
managarm
03.08.2009 14:20
A może nie podziwia twórczość Lilith, tylko samą Lilith!!!
Też mi to właśnie na chwilę przyszło do głowy. Lilith w końcu ładną dziewczyną jest ;) No, a jeśli tak jest to, Enigmatyczny, strzeż się Katona.
Enigmatyczny
03.08.2009 15:45
No proszę, jaka elokwencja. Mam nadzieję, że na Twoich zdjęciach jest dużo mroku krwi i brutalności jak w Harrym Potterze.
Mroku oczywiście dużo, bo to przecież mrok decyduje czy zdjęcie jest ładne/poprawne/
whatever.
Powiedz mi mój drogi, co to da, że po roku nie postowania na tym temacie dodasz coś od siebie,
Jeśli chcesz być dokładna, to nie minął rok.
Poza tym, gdzie miałem niby napisać? Forum trochę
zleżałe jest, mało się dzieje.
zwłaszcza jeśli nie wnosisz niczego nowego w życie forum?
Wyrażenie swojej opinii na temat zdjęć, całkiem różnej zresztą od innych, jest złe? Siedzę trochę w zdjęciach, jest temat ze zdjęciami, to skomentowałem.
Oczywiście jeśli wolisz bym pisał posty typu "Ja też się nie znam." i wtedy będzie lepiej, to w porządku.
(jak już kiedyś wspomniałem wnerwia mnie straszliwie offtopowanie, więc i odpisywał nie będę)
1. Nie chcę być dokładna, bo to miało zaznaczyć tylko sporą odległość Twojego postu od poprzedniego w czasie. Jeżeli nie załapałeś, to gratuluję.
2. Skoro uważasz, że forum jest
zleżałe [or whatever] i posiadasz już wiedzę, że okopywanie tematów drażni to po cholerę konto na tym forum zakładałeś, co? Ale jeszcze nie jest zapóźno, gdybyś zmienił zdanie. A jakbyś zechciał i miał wątpliwości, gdzie się z tym udać to
tu będzie najodpowiedniej.
you make me really shirty
dobra, dosyć!
jako mod i założycielka tematu ogłaszam zakończenie tych osobistych wycieczek.
proszę grzecznie podać sobie dłonie
Avadakedaver
03.08.2009 16:56
a ja mam pytanie
kim jest Cherlai?
załóż temat pt: UŻYTKOWNICY, w którym każdy będzie mógł się przedstawić, a z pewnością się dowiesz 
L.albo dla subkont!
bez takich oskarżeń, please, Avada...
To niech to lepiej czyni w ukryciu, bo będę mu musiał mordę skapiszonować, cytując klasyka.
Avadakedaver
04.08.2009 01:03
ty weź mi lepiej na PM odpisz, katon.
Wszystkie koty świetnie wyszły. I ten pierwszy anioł też. Nie źle Ci to wszystko wychodzi
miecinek
08.06.2011 12:47
jak dla mnie to najlepiej wyszły koty

anioł mi się nie podoba
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę