Werter współczesny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Werter współczesny
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Hmmmm... Też napisany przypadkowo :/
Ostatnio coś takie właśnie wierszyska mi wychodzą
![]() Nie było strzału ani spektakularnych krzyków wystarczyła jedynie garść białych pigułek, bo tańsza przecież, a zawsze trzeba oszczędzać. Leżał zwinięty w embrion w brudnym pokoiku a włosy miał jeszcze mokre od deszczu. Jedyny świadek - martwa cisza - siedziała uśmiechnięta w obdartym fotelu. Lotta miała rude włosy i spódnicę zawsze zbyt krótką. Czasami jej śmiech jak strzał z pistoletu wbiegał przez wpółotwarte okno. Jeszcze nie wiedziała. Za chwilę tu wejdzie, spojrzy na ściany i na list zmięty, w chłodnej dłoni rozparty. A potem zimna gama krzyku wypryśnie nagle jak talerz rozbity, zawisnie nad stołem, potknie na schodach i ucieknie na ukos przez czarną noc świtu -------------------- |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
yyy... łał...
Znow cos innego. Innego niż inne. Takiego z trescia. Bez emocji. A przeciez wiekszosc wierszy jest o emocjach. No po prostu nie wiem jak skomentowac. Zmienilabym jedno. Przed "Lotta" zrobilabym jeszcze jeden enter. Zby byla nowa zwrotka... choc nie wiem czy to by wszystkiego nie zepsulo. Byloby jasniej. Cóż.. ja jestem pod wrazeniem. -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tez jestem pod wrazeniem.
Jestem pod wrazeniem. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Inny, zgrabny i
interesujocy.
Popieram przedmówczynie;] -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Werter z ust (czy raczej pióra,klawiszy?) nastolatki. O ileż lepiej brzmi niż od mojej polonistki (która nawiasem mówiąc potrafiłaby nawet z Mistrza i Małgorzaty zrobić powieść o szarych, polskich wieśniakach).
Dziękuję |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Dla mnie torszeczke zbyt dosłowny. Ten embrion troszke mnie odstraszył... ale oprocz tego dośc fajnie
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ładna opowieść...
poetycko napisana... ale dla mnie to tylko ladna opowieść... -------------------- |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Niezwykłe... tak jakoś dziwnie mną
wstrząsnął =) pewnie dlatego, że jest taki inny... jak ja kocham
oryginalność =)
Chociaż chyba za bardzo zalatuje mi prozą... =) Pięknie piszesz, naprawdę pięknie... =) ps. sprzedajcie mi trochę talentu!! -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 10:36 |