A., mit głupców
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
A., mit głupców
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
wreszcie podjąłem się napisania tego
wiersza(?). czy to dobrze? okaże się.
Stojący pośród zwalcznych idei, wśród ludzi szarpiących flagi. A czemu uczucia samotności ? czemu wolność u nas nie gości ? nie dające szans przeżycia, skradające wszystko z życia. sens przeżycia ? o mur rozbite butelki, bez benzyny, nie ma kamieni. wszystko jak arka odpłynęło. i kłamstw słuchając niczego się nie nauczymy. bo tego nie ma. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
zakończenie nie szczególne...
Wogole cały wiersz mnie nie zachwycił.. Oczywiscie sa lepsze kawalki... ale co z tego, ze kawalki? spodziewam sie czegos lepszego... ^^ -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Morn, to taka mała aluzja ;P
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
hm.. nie przemowił do mnie.
momentami lepszy, momentami gorszy. ciekawe porówniania.. i forma.. ale, nie wiem, czegos mi w nim brakuje. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Hmmm... temat dosyć fajny. Nie podobają
mi się twoje rymy - wyglądają na przypadkowe i rażą ucho zbytnim
współgraniem ( przeżycia - życia). Forma - nie. Temat - tak. Sam wiersz -
może być.
-------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hmm... dwa pierwsze wersy całkiem niezłe
potem... nic nadzwyczajnego ta arka mnie odzstraszyła...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Ludwisarz |
![]()
|
||
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
samotności - gości. przeżycia - życia. Rażące użycie tych rymów, ale to drugie 'przeżycia' (sens przeżycia?) już trafne mi się wydaje, dobre powtórzenie. Aluzja do CKOD została przezemnie zauwazona, i wydaje mi sie pasująca tutaj. Jednak przedmówców popieram - porownanie do Arki wydaje mi sie nie odpowiednie a i koniec zły. Pracuj nad tym. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||
Anarchistka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 11.08.2004 ![]() |
Człowieku! Z każdym kolejnym wierszem
coraz bardziej mnie zaskakujesz. W zasadzie tematyka zdaje się cały czas
apolityczna, ale też da się w nich wyczuć coś więcej... bunt, obawy, prawda
i wszystko to co najlepsze. Pisz dalej!
-------------------- ... bo czasami słowa to zbyt wiele
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
hm...jesli chodzi o rymy to ja ich w pierwszej chwili w ogóle nie zauwazyłam...wiersz jest niedopracowany, ale jeszcze siem rozwijaj bo moshe byc lepiej, ja to wim
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 01:04 |