Poetycka trucizna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Poetycka trucizna
Snakebay |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: Nekropolice, na ogół w wc publicznym XD ![]() |
Ich świat
Spowity czarnym smogiem Rozproszonym przez zagubione myśli Nie znające swego pochodzenia Kryjące się w ciemnych kątach Wyszarpywane przez ludzi Lekkomyślnych i natchionych Uwięzionych na zawsze W szponach melancholii Ich słowa Spowite nutką tajemniczości Dziwne, nierealne Karmią nas codziennie Trucizną czyniąca z nas Ludzi ich pokroju Zagubionych W szponach melancholii -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
Snakebay |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: Nekropolice, na ogół w wc publicznym XD ![]() |
oi za duzo rzeczywiscie
![]() ![]() -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Masz to coś, co sprawia, że Twoje wiersze są
dobre. Narazie jeszcze jest to nierozwinięte, ale zapowiada sie bardzo
dobrze. Ten wiersz podoba mi się akurat średnio, ale któryś z
wcześniejszych, które czytałam (nie wszystkie skomentowałam, bo trochę ich
dużo...) naprawdę mnie zainteresował. Znalazłam kilka świetnych metafor. I
kilka banalnych. Ale ja także będę czekała na Twoje wiersze
![]() -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
do mnie natomiast Twoje wiersze nie
przemawiaja...
kilka ładnych słow mądrze zlepionych innym ładnym słowem tak, jedna, ciekawa całość ale to nie jest taka poezja ktorej szukam... nic po przeczytaniu we mnie nie zostaje tylko pustka czuje, ze cos mialo byc a nie ma próbój -------------------- |
Snakebay |
![]()
|
bedzie trudno (opre sie, by nie dodac:
towarzyszu
![]() ![]() ![]() -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.06.2025 23:35 |