Nasza Kasa..., na co ją
wydajemy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nasza Kasa..., na co ją
wydajemy?
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Pamiętam, że był temat ile dostajemy kasy,
ale nie przypominam sobie, żeby był taki temacik o tym na co wydajemy naszą
kasę...
Forumowicze podzielcie się wiedzą o swoich wydatkach, czyli na co wydajemy lub co z nia robimy najczęściej ze swoimi skromnymi środkami finansowymi... ![]() Ja najczęściej kupuję siakieś gazety, czasami jakiś kosmetyk albo ciuch....jak uskładam więcej to idę na więkssze zakupy, ale zazwyczaj jak łażę po mieście i coś mi się badzo podoba i mnie na to stać to nie zastanawiam sie i to kupuję, a wy? pozrooffka kelyy -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
..::Black Beauty::.. |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Zion ![]() |
Hmm... denny temat
;P
Ja zawsze na coś zbieram... Jak mi sie coś uzbiera to sobie kupuje nowe buty czy spodnie bo zwykle rodzice mi nie kupują tylko sama muszę... Głównie wydaje na płyty, czasem na gazety jakieś muzyczne... Na prezenty dla rodziny z różnych okazji.. Nie marnuje kasy, i tak jej za dużo nie mam. -------------------- |
vigga |
![]()
|
||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
popieram... przeciez to jest zazwyczaj jasne na co wydajemy nasza kasa. na ciuchy, dziewczyny na kosmetyki, gazety, i rozne tego typu pierdolki. a chlopacy... a sama nie wiem. ale jakos tak bardzo mnie to nie interesuje. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
||
nadzieja |
![]()
|
||
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
a chłopcy wydają na dziewczyny ![]() No i rozwiązaliśmy tajemnice. O czym tu więcej pisać? |
||
Syriush |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: wioska, zapomniana przez cywilizację. ![]() |
Aktualnie to cierpię na gwałtowny brak kasy
;P. A przeważnie wydaję ją na płyty, książki, czasem fajne ciuchy.
-------------------- |
Mysz |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 03.04.2004 ![]() |
Coca Cole i lizaki. Tymbarki. Lody, gorąca
czekolada, galaretka. Poprostu - jem to, co lubię najbardziej.
Ciuchy jak mi się chce. śśś, dajcie ponabijać! -------------------- Jestem jedną z nas. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hm... na co ja wydaję????? od przeszło 3
lat zbieram na własnego kompa. i jakos nawet na połowe nie uzbierałam....
![]() ![]() -------------------- |
avalanche |
![]()
|
||
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
u nas wydawali na świerszczyki, prezerwatywy i alkohol. Typowe XD -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
||
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
i na najtansze papierosy =)
hm... po co komu ten temat? moja kasa, moje wydatki, co kogo to obchodzi...? -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Mysz |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 03.04.2004 ![]() |
re up
Mnie! Weź się pochwal! ;P -------------------- Jestem jedną z nas. |
Atlashia |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Ja tu tylko na chwilę. ![]() |
Kino (zalezy, czy z plcia meska, czy nie.
jak z plcia meska - mam wszystko za darmo), mangi, na restauracje (tak samo
jak w przypadku kina), latem na wsi uwielbiam chodzic do wesolych
miasteczek ^^'. Ubrania jak zechce. Kosmetyki tak samo.
-------------------- Poszła, aha! ;D
|
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
wiec w jakim celu udzielasz sie na temacie, na którym nie masz nic ciekawego do powiedzenia? chyba lepiej nie napisac nic niz 'ale głupi temat'. to jest takie bezsenswone nabijanie. jesli topic rzeczywiscie jest beznadziejny to z pewnością i tak zostanie skasowany. zreszta, pamietam, ze kiedys były tematy o tym, jak wyglądają nasze biórka, portfele, które o dziwo cieszyły sie duzą popularnoscią i jakos nikt nie twierdził ze sa bez sensu. choc moim zdaniem wcale nie różniły sie poziomem ambitnosci od tego tematu. Ten post był edytowany przez Kira: 25.05.2004 16:52 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
Mike |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z przyczajki Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja najczesciej wydaje na cos do
jedzenia, naszywki, koszulki no i czesto akcje harytatywne i potrzebujacym
daje
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Hrhrhrhr..
Jak mam to wydaje XD Chrupki... Ostatnio rzucilam 490 polskich nowych zlotych na gitare. A jak bylam mala to mama zaciagala mnie do sklepow z ciuchami, a ja mame do sklepow z plytami =P -------------------- |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Ja na różne rzeczy trwonię moje pieniążki,
np. na tymbarki, pyszne lody, niezdrowe chipsy, wodę niegazowaną. Czasami na
coś zbieram, ale to rzadko.
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
Prezenty
uwielbiam robic prezenty. nawet takie malutkie ale chyba niema wyjscia zebym czegos niekupila dla kogos. a potem to slodycze itd =) |
illusen |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 03.03.2004 Skąd: Wrocław ![]() |
Jak to na co? Na jedzonko... pączusie
hiszpańskie i z serkiem, precelki, batoniki... no bo cholera zawsze
zapominam ze mam kurka nie jesc czekolady
![]() ![]() ![]() -------------------- Do you know about his strength of convictions??
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Hm...
ogólnie to taki trochę głupkowaty temat, ale ok. Na prezenty dla innych, których potem nie mam okazji wręczyć i zostają u mnie (patrz prezent urodzinowy dla Triadki). Ale jak tylko się uda, to zawsze daję. Na pierdoły. W Holandii na przykład roztrwoniłam gdzieś 70 Euro, i nie wiem za bardzo gdzie. Co prawda kupiłam sobie hotdoga za 2.60 Euro, ale ciiicho.... Na ciuchy, na kwiaty dla Mamy, na gazety itd... na muzyke. Na wszystko. -------------------- borufki
|
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Eeee... No... Do niedawna zbierałam sobie
na gitarę elektryczną, ale stwierdziłam, że gitarzysta jest ze mnie słaby.
Także jak tylko zrobię dyplom z niej w szkole muzycznej, to chyba gitarę w
diabły rzucę i będę śpiewać. I tym sposobem w szufladzie leży niepotrzbne
800 zł :]
Ostatnio wydałam trochę na nowe glany, ale nie wiem co zrobię z resztą kasy ![]() -------------------- |
Mike |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z przyczajki Płeć: Mężczyzna ![]() |
no tak zapommnialem o najwazniejzsym
nowe palki,(zdzierstwo para 38zl:/)
-------------------- |
Bitter |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
ciuchyyyy! i to zarowno z firmowych
sklepow, bazarkow czy eurociuszkow :> - kocham ubrania jednym
slowem.
lubie tez kosmetyki niepotrebne nikomu pierdoly bielizne i trwonienie kasy na kolorowe skarpetki w paski i co, jestem fajna? ;p -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
korniszonek |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Tak to fakt. Jak byłam u Ciebie to potrafiłam jednego dnia dostać z 4 prezenty. A byłam tydzień. Ty słyniesz z prezentów. Pamiętam jak pzred LSm zawalałyśmy po slekapch za prazentami dla każdego po kolei. A na co ja wydaję? Na wszystko ![]() -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eh... widzę syndrom braku sensownych
tematów. SBSTa.
Raz w tygodniu bar, raz w miesiącu książka, raz w miesiącu gazeta. Ciuchy kupuje za pieniadze starych. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie mam pieniędzy ^^"
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Ostatnio mam manię kupowania książek
Cooka. Po trzeciej w tym miesiącu uznałam, że czas spasować -- i teraz
czytam je w Empiku. Oszczędność górą.
Boli to, że książki tyle teraz kosztują. Tydzień temu -- "Chromosom 6" i "Zbiór zadań z chemii" (*_*) -- i pół stówki poszło się paść. Zazwyczaj rozpożyczam, bo nie umiem się upominać, więc ludzie chętnie biorą, ewentualnie na wodę mineralną i -- jeśli rodziców nie ma w pobliżu -- to gazetę, najwyżej dwie (zazwyczaj Focusa i Wiedzę i Życie ;P). Chyba mnie nic więcej nie rajcuje, i tak kasa się mnie nie trzyma. Aaa -- i pamiętacie o Dniu Matki? Ja oczywiście musiałam pożyczyć pieniądze od ojca, bo swoje mi się skończyły (patrz akapit drugi). =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 21:39 |