53 Sekundy Gołoty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
53 Sekundy Gołoty
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
'ostatnia nadzieja bialych' zostala znokautowna po bohaterskich 53 sekundach ;]
Gdzie sie podzial Andrew z tamtych lat? argh, czuje sie oszukany, siedze po nocy zeby obejrzac walke, a on sie polozyl po niecalej minucie ;/ a podobno byl faworytem tego pojedynku. choc niektorzy twierdza ze walka byla sprzedana, bo Andrzej 'tak jakos nienaturalnie upadal'... Powinien stoczyc nastpna 'ostatnia walke'? -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie powinien.
facet normalnie do niego doskaczyl kilka ciosow i juz lezy. coz no, zadna tam nadzieja. nigdy nie bylem jego fanem, a boks uwazam za prymitywny sport, chociaz cos w nim jest /tak jakby lubie prymitywizm/ a Adamek walczyl ze zlamanym nosem. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
endriu kaman ;]
To ja, wierny kibic, wracam do domu o 2 (inaczej bym sie zanudzil ;]) by spac przez godzine i trzydziesci minut, budze sie o 4;30 i po minucie ide spac? ehh, to trzeba mu przyznac, zaskoczył mnie ;] Przezucamy sie na michalczewskiego, comon tygrys ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo boks jest głupi i tyle. koniec filozofii.
-------------------- dupa.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowa jednostka czasu w SI.
1 gołota = 53 sekundy Pozatym walke w Teleexpressie mozna bylo obejrzec. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja obejrzałem rano. Ale spóźniłem się 20 sekund więc obejrzałem tylko 33 czadowe sekundy pełne napięcia.
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(TimmY @ 23.05.2005 21:25) chyba to swojemu belforowi od fizy pokaże ![]() ja boksu nie lubię, bo sądzę, że nawalanie się po pystkach jest po prostu mierne. ale fakt, faktem, że gołota to już zupełnie się shańbił... -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
no cóż..
mam tylko jedno do powiedzenia - ![]() i pytanie: czy puścili całą walkę w KURIERZE ? ew. czy w Przekręcie Sportowym czy innej Wybiórczej walka została opisana minuta po minucie ? achh , uwielbiam zapach ironii o poranku (lol) Ten post był edytowany przez Hefaj: 24.05.2005 20:52 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(TimmY) Pozatym walke w Teleexpressie mozna bylo obejrzec. Mój ojciec stwierdził, że Teleexpress napewno płaci Gołocie za takie krótkie walki, żeby mogli w całości pokazać^^ ![]() -------------------- |
Miwako |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 07.05.2005 Skąd: =.= ![]() |
Specjalnie kazałam się obudzić bracholowi na walkę,ale i tak obejrzałam ją dopiero w wiadomościach sportowych
![]() Stwierdziłam,że jak przegapie z 5 min to nic się nie stanie i położyłam się z powrotem,a tu mój brat po niecałej minucie krzyczy zza ściany ,że pojedynek się skończył ![]() -------------------- Kobiety zdają się mieć więcej odsłoniętych punktów słabych w obronie, jednak nieprzewidywalność ich ataków i drobne manipulacje zawsze stawiają wynik walki pod znakiem zapytania;)
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:20 |