Bezpański Pies
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bezpański Pies
mały_książe |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 09.09.2008 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bezpański pies
przytul mą duszę utęsknioną bom zmęczony już zmarznięty wciąż błąkam się gdzieś między dniem, a nocą schronienia szukając jak bezpański pies zimową porą przygarnij mnie do swego ogrodu tak zwyczajnie mą pustkę zapomnianą obecnością zapełń usta pocałunkiem osłodź niech już nigdy soli nie zaznają potrzeba mi Twych ramion promieni poranków z palcami we włosach pojaw się wreszcie w moim życiu sen o miłości spełnij będę Ci Słońcem, wiatrem i uśmiechem w Tobie nadzieja w Tobie ukojenie -------------------- www.zacisze.er.pl - zapraszam na mój portal
|
![]() ![]() ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
eee, sól dodaje smaku, nie zgadzam się.
banał, ale coś tam w trawie piszczy, więc może będzie lepiej? -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
'duszę utęsknioną' nie wygląda na pastisz ani hołd, czyli no generalnie dyskwalifikuje cały wiersz. Trochę jakby zespół z Grójca Mazowieckiego zacytował na początku piosenki "Day In A Life" Beatlesów.
Ten post był edytowany przez Katon: 09.09.2008 21:59 |
Vredota |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 16.12.2005 ![]() |
Bo ja wiem jako piosenka, z chytliwą melancholijną melodią, było by niezłe.
W kazdym razie lepsze niz Feel, a to juz komplement ![]() |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Dużo jest rzeczy lepszych niż Feel
![]() Ale mało jest rzeczy lepszych niż Łukasz Zagrobelny, tak BTW. Ten post był edytowany przez Miętówka: 10.09.2008 20:09 -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
nie widzę różnicy między Feelem a Zagrobelnym
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
a ja nie widze zwiazku z tematem.
-------------------- |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
em, możesz tego posta wywalić, ale ja poprostu muszę to napisać:
asiatal, ja widzę. Dla mnie Zagrobelny = przede wszystkim TM ROMA ale napewno nie Zagrobelny = Feel. O. Koniec Off topa, pogadajmy o tym na "Nabijaniu postów, a nie tu ![]() -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:40 |