Twórczosc Kitiary, Nagini I Spółki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Twórczosc Kitiary, Nagini I Spółki
Otka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 16.04.2007 Skąd: Chorzów Płeć: Kobieta ![]() |
Czy wie ktoś wy wyżej wymienione autorki tworzą jeszcze lub czy mozna gdzieś znaleźć dokończone np ten pierwszy raz?
|
![]() ![]() ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
szukaj na literackim forumm mirriel. pozdrów ich od magicznego.pl na wejściu!
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Otka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 16.04.2007 Skąd: Chorzów Płeć: Kobieta ![]() |
Niestety tam nie ma Kitiary, jest sama Nagini, a jednak wolę Kitiarę.
|
Cherlai |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 133 Dołączył: 29.07.2009 Płeć: niebo pełne F16 ![]() |
Ja nie chcę rozsiewać plotek, ale słyszałam, że Kitiara miała jakieś problemy zdrowotne i słyszałam, że to coś poważnego. Szpitale i te sprawy, ale tak jak mówię nie mam pewności.
|
MariettaGordon |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 37 Dołączył: 31.08.2012 Skąd: Lestrange Manor Płeć: Kobieta ![]() |
Strasznie szkoda, że Kitiara już nie publikuje swoich prac. Jeden z fanficków Kit był pierwszym poważnym opowiadaniem potterowskim jakie przeczytałam (poprzednie były tak denne, że lepiej o tym nie mówić, ale większość blogowych ficków -nie twierdzę, że wszystkie - jest denna, a czytałam na blogach wcześniej) i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że to właśnie Kit zainspirowała mnie do pisania swoich fanficków.
Wiem, że tego nie przeczytasz, ale dziękuję, Kitiaro :* -------------------- Wolność to nie stan, ani miejsce.
To nie poglądy ani prawa. To cholerny wrzask pełen nienawiści lub radości, w który wkładamy całe swoje serce i nie obchodzi nas, że wezmą nas za wariata. I'm from Slytherin, bitches. |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pozostaje tak jak sugeorwał Dementi serdecznie pozdrowić tak utalentowane osoby i może zaprosić do opublikowania też u nas:)
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
MathildaBoom |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 22.08.2012 Płeć: arbuz ![]() |
Ja kiedyś słyszałam, że Nagini nie ma zamiaru kończyć tego ficka "ten pierwszy raz" ( swoją droga szkoda, bo również mi się spodobał). Mimo tego wdzięczna jestem obu autorką za ich twórczość
![]() -------------------- I gotta get back to Hogwarts,
I gotta get back to school. Gotta get myself to Hogwarts, Where everybody knows I'm cool. (...)Did Somebody Say Ron Weasley? |
Saoirse |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 18.11.2012 ![]() |
Kitiara na forum Mirriel widnieje jako Kitiara uth Matar.
![]() Ale szkoda, że już nic nie publikuje. Moimi ulubionymi jej autorstwa jest Ostatni Bastion, I believe in a thing called love i Zmowa dziewic. Mogłabym je czytać całymi dniami. W sumie moja przygoda z ff zaczęła się od Bastionu. Do którego zmusiła mnie kuzynka. ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Saoirse: 18.11.2012 15:20 |
Mannolita |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 07.07.2012 Skąd: Koszalin Płeć: Kobieta ![]() |
Wielka szkoda że tak dobre autorki przestały publikować
![]() -------------------- "Hey Jude, don't make it bad,
take a sad song and make it better. Remember to let her into your heart, then you can start to make it better." |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trzeba namawiać by i tutaj coś opublikowały:)
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 16:39 |