Koko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Koko
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie traktować nazbyt poważnie. ot tak sobie
inspirowane wieloma rzeczami.
Oj ja żyję w tym kraju co cyklistę żydem mają salonowa tolerancja jeden drugiem 'arogancja' statystyczna kurwa o mym losie władać ma bo nasza szkoła łysa jest kroi bezsensownie kres początku i końca a ja Cię i tak pamiętać nie będę to jak markowanie winy choć nie wiemy kto jest inny w sposobie bycia mego stanu duchownego czyli bliżej Wam nieokreślonego do dziś nawet nie wiem sam. co ja będę. co ja robić mam ? |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
To mi brzmi trochę jak tekst do hip hopu....
Kilka stwierdzeń dobrych i mocnych, ale nie wszystkie przenośnie zakumałam ^^ Ogólnie - chaos. Bo niby wiem o czym to, ale jednocześnie nie wiem.... ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- |
Mysz |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 03.04.2004 ![]() |
Mi te rymy nie pasują, niepotrzebnie się
tam zaszwędały. Chwilami jest rytm, później się z niego wybijam i znów rytm.
Ale tematyka ładna i na czasie.
-------------------- Jestem jedną z nas. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
z rymami zawsze mam problem.
a co do hip hopu. hmm chyba nim najbardziej jestem inspirowany. nim i życiem. eh tak jest. |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Zdecydowanie wolę pierwszą część.
Początek drugiej- tendencja spadkowa, pod koniec znowu fajnie. Nieźle,
nieźle.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.06.2025 22:12 |