Touch Of Love., no to ja też pokażę co nieco
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Touch Of Love., no to ja też pokażę co nieco
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
touch of love
Zdjęcie zostało wykonane szybko, przelotnie, na przerwie w szkole. Jest to para moich bardzo dobrych przyjaciół. Nie jest to wycięty kawałek - jest to calutkie zdjęcie, nie widać na nim twarzy i tak ma być. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Może niezbyt artystycznie wykonane, ale naprawdę piękne zdjęcie, moim zdaniem. Emotion. |
![]() ![]() ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
sory... ale ja tutaj nic za specjalnego nie widzę... zdjęcie bo zdjęcie...
-------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no nie wiem... dla mnie jest w nim jakaś magia... ale może to dlatego, że np. znam osoby na nim obecne, wiem co między nimi jest. i jestem nieuleczalną romantyczką.
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
niewątpię.
![]() ![]() -------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Jedna z nich ma fajny pierścionek.
Ogólnie zgadzam sie, ze "zdjecie bo zdjecie", napewno wykonane w ciekawych pozach, ale zebuy je zrozumiec i pokochac, trzeba znac osoby na nim przedstawione ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
lampą sru i tyle
niee poza tym: zdjęcie jest TAKIE duże. radzę zmniejszyć bo nie idzie tego oglądać. Ten post był edytowany przez Myśka: 25.09.2005 18:21 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
justa_lily |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 02.10.2005 Skąd: Zabrze ![]() |
Tylko co to ma wspólnego z Harrym
![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
twój stary
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Alexa666 |
![]()
|
tyle, że to Harry i Ginny, joł
|
missgranger |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: z tąd Płeć: Kobieta ![]() |
Mam taki sam kolor włosów!!
![]() ![]() ![]() -------------------- ~Miss Granger
![]() |
Hermioncia13 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 27.12.2004 Skąd: Z niestąd:P Płeć: Kobieta ![]() |
Raczej to jest tak jak powiedziała missgranger. PRZECIEŻ TO MOŻE BYĆ RON Z LEVANDER
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:35 |