Musi Morderca
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Musi Morderca
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zabiłem muchę
Jestem musim mordercą Zrobię jej pogrzeb Niech się wszystkie zlecą Wezmę muchozol Niech wszystkie martwe będą Bo nie igra się nigdy Z musim mordercą Ten post był edytowany przez WildThing: 08.10.2006 22:13 -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
![]() ![]() ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
zabawne
![]() widze to, jako żartobliwy tekst piosenki. mocno rockowej. popraw tylko wezmę, bo razi. i przypomina mi troche dawne szkolne wygłupy na lekcji matematyki... ![]() no moze nie tak dawne ![]() -------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ehem. a nie muszy morderca?
musi brzmi cokolwiek dziwnie. przynajmniej dla mnie :P -------------------- |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chodzi o to, że po tytule ma nie być wiadomo czy chodzi o zabójcę much, czy o mordercę, który musi coś zrobić. Taki żarcik
![]() -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
słownik dopuszcza obie te wersje...
ale "musi" - należący do muchy, a więc racje ma Child ![]() -------------------- ![]() ha! |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Świetne!
Mój przyjaciel słucha Happysad, więc po mału zaczynają podobać mi się te klimaty:) Poza tym...momentami jest Gałczyńskowo:) |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
To jest kapitalne! Masz muzykę?
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
To jest świetna!!! To byłaby naprawdę świetna piosenka...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Naomi |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 30.09.2006 Skąd: Zadupie Górne:P Płeć: Kobieta ![]() |
To jest suuuuuuuuuuper=>
-------------------- ..........................
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Po przeczytaniu tego wiersza wracam do twoich innych i je przeanalizuje, bo moga zawierac glebsza tresc, niz sie na poczatku wydawalo
![]() |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mało w tym grzechu zabijania, bo zabicie muchy to jednak pospolita egzekucja. Wystarczy palec, czy kapeć.
-------------------- |
WildThing |
![]()
|
O matko! Co Ty wyciągasz?!
![]() (To takie stare tematy jeszcze żyją?) ![]() -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm... Kurde. Nie wiem. Bo fajne w jakimś sensie, ale nie przekonuje mnie. Ale nie jest złe. Jest fajne. Tylko nie poruszył mnie do końca.
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
JETESCIE ZACOFAAANII!!!
O ja, o ja, o jaaa! he he. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:02 |