Miałam doła i pisałam..., Chyba
nie muszę nic dodawać?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Miałam doła i pisałam..., Chyba
nie muszę nic dodawać?
Pensy Nocard |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
"Dziwny ten świat"
Dziwny ten świat po którym wciąż chodzę Mam go dość sprawia mi ból kopie bym upadła a potem kopie mocniej Chwilami chcę to skończyć Mieć spokój i ciszę i samotność i myśli własne Bo dziwny jest ten świat mamy się dość nawzajem mogłabym odejść, ale... kto mi zagwarantuje, że tamten jest lepszy? "Walka z krzykiem" Krzyk echem się rozchodzi Po domu całym Do uszu się wkrada Serce zamraża Ty siedzisz cicho Wpatrzona w okno Patrzysz na noc zapadającą Na płatki śniegu wirujące Krzyk do Ciebie dochodzi Staje zmieszany patrzy ciekawie Na Twą obojętność Ty siedzisz cicho Wpatrzona w okno Wiesz, że gdy usłyszysz To przegrasz z nim walkę Wygrać nie możesz Serce się zbuntuje Więc Ty nie słyszysz Choć słychać krzyk wokoło "Prośba" Są dni, gdy wierzysz Są dni, gdy wątpisz Są dni, gdy masz wszystkiego dość Są dni, gdy kochasz ten świat Są dni i będą Są dni, gdy wiatr w oczy wieje Są dni, gdy ktoś Ci kłody spod nóg usuwa Są dni, gdy ból zasłania Ci wszystko Są dni, gdy złe wspomnienia wydają się fikcją Są dni i będą Są dni, gdy kochasz Są dni, gdy nienawidzisz Są dni, gdy jesteś potrzebna Są dni, gdy nikt Cię nie chce Są dni i będą A ty bądź z nimi Proszę "Wyimaginowany narzeczony" Mówię Ci, że Cię kocham Ty nie mówisz nic Mówię Ci, że śnię o Tobie Ty nie mówisz nic Mówię Ci, że chcę o Tobie zapomnieć Ty nie mówisz nic Mówię, że chcę być z Tobą Ty się ironicznie uśmiechasz Mówię, że nie chcę innego Ty się ironicznie uśmiechasz Mówię, że jesteś bydlakiem Ty się ironicznie uśmiechasz Mówię, że jesteś cudowny Ty stoisz dumny Mówię, że jesteś najlepszy Ty stoisz dumny Mówię, że mam Cię dość Ty stoisz dumny Mówię, że jesteś podłym bydlakiem bez serca, skrupółów i sumienia Nie masz litości dla mnie I nigdy nie staniesz się realny. Po prostu zwyczajnie mi na złość! "Gdy masz zły dzień" Jedno światełko za oknem mryga Jedno światełko snuje swą historię Jedno światełko w które Ty chcesz wierzyć Chcesz wierzyć że za nim jest rodzina Do wspólnego obiadu siada Dzieci się śmieją ojciec fajkę pali matka nalewa im zupy Wierzysz, że wszystkim jest lepiej Że tylko Ty masz źle na świecie że tylko Ciebie nikt nie kocha Że tylko Ty masz problemy Że tylko Ty osuwasz się w czerń A co jeśli za tym światełkiem nikt, nigdy nie widział bieli? "ucieczka" Ciemność zapadła księżyc świeci Monitor blask daje Ja siedzę skupiona ne melodii z głośników płynącej na słowach z ekranu tworzących opowieść Skupiam się na tym aż do bólu do upadłego do straty zmysłów by nie znać rzeczywsitości która mnie ich pozbawi szybciej ...i boleśniej "On" Zimno Cię otula Ciepło powoli odchodzi W gardle gula Niemy płacz ją płodzi Zimno przenika Serce jeszcze ciepło daje Lecz chłód wnika To on! serce Ci się kraje Teraz Go widzisz W pełnej krasie, stoi dumny Z łez Twoich szydzi To był jednak pomysł durny By pokochać szczerze Teraz w to wierze By o Nim marzyć, śnić Wiem to dopiero dziś By zazdrosną być tak Jak ja tak mogłam, jak? By żyć życiem Jego Teraz to coś śmiesznego By utożsamiać się z Nim Wygłupiłam się przy tym By odrzucić każdego innego Nawet tego realnego! To było głupotą Żądać od fikcji uczuć wzajemności Żyć tęsknotą Lecz jak tego rządać od rzeczywistości? [Niech będzie więc On Znajomy, zimny, wredny, okrutny Jego oczu ciemna toń Przystojny, elegancki i smutny.] -------------------- Pink it was love at first sight
Pink when I turn out the light, and Pink gets me high as a kite And I think everything is going to be all right No matter what we do tonight AEROSMITH :-) |
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
||||||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie... to nie to, czego szukam... Morni, wiesz, Twoj komentarz bardziej na mnie zadzialal niz te wiersze... ^^' Wiesz, mysle, ze w powaznych wierszach nie wypada uzywac slow potocznych jak np:
to tylko niektore przyklady... Wrazenie nieladnej piosenki dla dzieci... -------------------- |
||||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 10:01 |