Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
w topicu 'Ulubione Filmy'
wymieniamy ulubione filmy, a nie wszystkie są ulubione. może powymieniajmy
się "doświadczeniem" na tle filmowym. do każdego filmu prosiłbym o
jakieś oceny i komentarze. z serii tematu-rzeki
Ten post był edytowany przez voldius: 01.02.2004 16:24 |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
voldius - słyszałam o "Domu tysiąca
zwłok" [ja znam taki tytuł]. mówisz że dobry? to muszę obejrzeć
^^"
anagda - tez widziałam "Dogmę", ale już dość dawno. ludzie, to jest świetny, genialny film.. ale osoby mocno religijne mogą poczuć się urażone. jednak nie zapominajmy, że to przecież tylko film.. o. i "Requiem dla snu" też, i to nie tak niedawno.. niesamowity film [zresztą już kiedyś o tym pisałam ^^] a co widziałam ostatnio? 1. Tożsamość zdania na temat tego filmu są podzielone, niektórzy uważają, że świetny, inni, że naciągany, ja jednak zaliczam się do tej pierwszej grupy. film bardzo mi się podobał, może nie jest wybitny, ale na pewno świetny, zdecydowanie jeden z lepszych, które ostanio widziałam. z zaskakującym zakończeniem, niesamowitym klimatem i.. ogólnie bardzo dobry, polecam. 2. Opętanie zdziwiłam się kiedy skonfrontowałam swoje wrażenie odnośnie tego filmu z recenzjami. mi ten film się w ogóle nie podobał, zero oryginalności, zero nowych pomysłów, po prostu wszystko to już gdzieś było. poza tym żadnej atmosfery. jak dla mnie strata czasu. 3. Dramat w Andach film powstały w oparciu o rzeczywiste wydarzenia. bardzo dobry. trochę dziwny, przywodzi na myśl dziwne, niespokojne myśli, na swój sposób przerażający. refleksyjny. Ten post był edytowany przez Kira: 25.01.2004 09:02 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|