Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
w topicu 'Ulubione Filmy'
wymieniamy ulubione filmy, a nie wszystkie są ulubione. może powymieniajmy
się "doświadczeniem" na tle filmowym. do każdego filmu prosiłbym o
jakieś oceny i komentarze. z serii tematu-rzeki
Ten post był edytowany przez voldius: 01.02.2004 16:24 |
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hmm trzeba przyznac katedra jest
cudowna.
Co do filmu. Ech... ja jakoś ostatnio filmów nie ogladam. Ale Władca pierścienie 3 był takim obejrzyanym ostatnio filmem od deski do deski. Piękne efekty, świetni aktorzy (chociaż nie wszyscy), piękny śpiew Pippina. Wszystko takie jakie miało być. Tak mi się wydaje. Ten film nie jest taki, żeby był aż przesiąknięty efektami. Po prostu jest inny od wszystkich. A co do "A walk to remeber"- Szkoła uczuć. Zgodze sie piękny film. Ścieżka dzwiękowa na kompie. Film na kasecie kupiony leży w domu (no aktualnie u kumpeli). Książka na półce. Tablica korkowa wypełniona zdjęciami i faktami o szkole i aktorach. Uwielbiam ten film. Płakałam, a potem nie mogłam sie otrząsnąc. Cos cudownego ![]() Ten post był edytowany przez _Marcia: 25.01.2004 21:08 -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |