Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
w topicu 'Ulubione Filmy'
wymieniamy ulubione filmy, a nie wszystkie są ulubione. może powymieniajmy
się "doświadczeniem" na tle filmowym. do każdego filmu prosiłbym o
jakieś oceny i komentarze. z serii tematu-rzeki
Ten post był edytowany przez voldius: 01.02.2004 16:24 |
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałem zauważyć że z porządnej stajni
robicie oborę...
A dlaczego? nie takie jest założenie tematu... a moderator widzi i nie grzmi... A teraz : Matrix:revolutions Obejzalem sobie ten film i nie zachwycił zero emocji we mnie wzbudził. Nawet przez wielu wskazywania scena bitwy w hangarze jakas taka... nudna była. Wątki i ich namotanie - no wielu tych wątków nowych jakoś nie zauważyłem (chyba że uznamy że np. ludzie strzelajacy z bazook do maszyn byli takimi wakami), niemniej film był jakiś taki hmm - niepełny i rozlazły, na niczym się nie skupiał - cała historia bez zakonczenia z prawdziwego zdarzenia. Zakończenie ktore zaś było miało chyba wyciskać łzy - ja uniosłem lewą brew dość wysoko i rezygnacją wyszedłem z kina. W całym filmie dominowała jakaś taka kiczowatość wręcz - początek, środek, koniec - schematyczny i przez to nudny. Pseudo filozoficzne rozważania, którymi wręcz przesycony był Reload, a które niesamowicie mnie irytowały, też są obecne, choć na szczęście nie aż w takich ilosciach. Co mi się nie spodobało najbardziej (części #2 i #3) to fakt że neo zamienił sie w boga. Popatrzcie na jego postać w pierwszej części - niepewny, niewierzacy, przestraszony więc. A przez to bardzo prawdziwy. Potem robi się całkowicie plastikowy, taki wręcz amerykański :] Szybko więc - nudne głupie i bez sensu, nawet te całe "efekty" nie przebijały reload :] Szkoda, bo temat był niezły. Dla Matrixa lepiej by było, gdyby zakończył się po części pierwszej. Daje 4/10 I o to mniejwięcej w tym topicku chodzi.... po co mi do jasnej ekhm, dowiadywac się jakie filmy lubicie jezeli wszystko co na ich temat piszecie to --> warto obejzec... myslcie troche... "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|