Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
w topicu 'Ulubione Filmy'
wymieniamy ulubione filmy, a nie wszystkie są ulubione. może powymieniajmy
się "doświadczeniem" na tle filmowym. do każdego filmu prosiłbym o
jakieś oceny i komentarze. z serii tematu-rzeki
Ten post był edytowany przez voldius: 01.02.2004 16:24 |
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Kira chyba 'Nie oglądaj się za
siebie'. akcja rozgrywa się w Wenecji ?
Carrie jest świetnym filmem mistrza reżyserii- Briana De Palmy. świetny horror na początku oddziaływujący na psychikę. potem zaczyna się część gore, zrobiona w świetnym stylu. a 'Bunkier' to chyba ten z 4 osób zamkniętych w bunkrze ? Mi bardzo podobał się film 'Ręka Boga'- o rodzinie morderców. 'Siedem' też klasyk najbrudniejszego kina. aha polecam jeszcze 'American Psycho 1' i 'Teksańską Masakrę Piłą Mechaniczną'- byle jaką część. Darkness Falls- jestem zauroczony w pewnym sensie tym filmem. bardzo mi się podobał i na prawdę go polecam 28 dni później- końcówka może nie najlepsza ale 3/4 to dla mnie klasyka. z horrorowatych fimów odradzam ' The House Of The Dead'(kicha jakiej w życiu nie widziałem), 'Urban Legends 2' (jedynka jest świetna w porównaniu z 2-ką), Fear.dot.com(nie jestem pewny jak się pisze, ale nie polecam, taka podróbka 'Ring'a'). Widziałem 'Mecz Ostatniej Szansy'. niee. nie oglądajcie. marnotractwo czasu. tylko tyl że gra tam 'Tony' ze 'Snatch'a' ;] Czy ktoś widział 'Romper Stomper' ? Aha poza tym dalej 'Boondock Saints', 'Fight Club', 'Snatch', 'American HistoryX', 'Apocalypse Time Now', 'Kill Bill', 'Pulp Fiction' 'Jackie Brown' i 'Good Morning Vietnam' dalej wymiatają xDDDD Ten post był edytowany przez voldius: 12.02.2004 17:59 |