Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
w topicu 'Ulubione Filmy'
wymieniamy ulubione filmy, a nie wszystkie są ulubione. może powymieniajmy
się "doświadczeniem" na tle filmowym. do każdego filmu prosiłbym o
jakieś oceny i komentarze. z serii tematu-rzeki
Ten post był edytowany przez voldius: 01.02.2004 16:24 |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
voldius - ja znam ten film właśnie pod
tytułem "nie oglądaj się teraz". może różnie podają w różnych
źródłach.. [i tak dla formalności: tak, zgadza się, akcja rozgrywa się w
Wenecji :] <= teraz przynajmniej jest pewność, że na 100% mówimy o tym
samym filmie =) co do "Bunkra", to tak, tak się zaczyna. "Amerykański Psychol" tez chyba powstał w oparcia o książkę Kinga, prawda? "Ulice Strachu 2" o ile dobrze pamiętam - oglądałam kilka lat temu - nie miały nic wspólnego z 1 częścią. "www.strach" [czyta się bez tej kropki ;] - zgadzam się. film jest bardzo słaby.. no, przynajmniej dla mnie. jedno wielkie - i to na dodatek nieudolne - żerowanie na "Ringu". dziwię się, że producenci nie oskrżyli twórców "fear..." o plagiat O_o bo niektóre sceny są jakby żywcem wyjąte z "Kręgu". aha.. przypomniał mi się pewien film, który kiedyś oglądałam.. "Zręczne rączki" [idle hand] - notabene główną rolę grał chłopak, który wcielił się w Alexa w 1 częsci "Final destination". słyszeliście? może nie jest to zbyt ambitne kino, ale takie ma być w założeniu. po prostu taki sobie horrorek, czarny humor, spora dawka śmiechu. sama nie wiem dlaczego, ale cholernie dobrze się bawiłam przy oglądaniu tego filmu. na pewno bardziej mi się podobał niż taki "Straszny film". a teraz trochę na temat treści:
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||