Skąd bierzecie natchnienie do pisania
ficków?, Jak zapowiedziałem w "Poradach..."
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Skąd bierzecie natchnienie do pisania
ficków?, Jak zapowiedziałem w "Poradach..."
ikar |
![]() ![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
No właśnie, skąd? Ja już tam podałem
troszkę moich myśli na ten temat, ale proszę o umieszczanie swoich pomysłów,
doświadczeń i rad w tej kwestii w tym topicu ^^
-------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
U mnie natchnienie przychodzi samo.
Budze się rano i mówie sobie, że dzisiaj musze napisac jedno opowiadanko.
Przez pół dnia o tym myslę, aż w końcu siadam do kompa i powstaje szkoc.
Dopiero potem go rozwijam.
Najczęściej sni mi się jakaś sytuacja, albo wracając do domu widzę jakąś sytuację, zapamiętuję ją a potem dowolnie rozwijam na opowiadanko. Ostatnio pisze opowiadania autobiograficzne, uttrzymane w klimacie fantasy - a skąd pomysł?? Otóż śniło mi się ciemne pomiszczenie, resztę dopisałem. Średnio w ciągu dnia pisze jedno opowiadanko. Mam ich kilkanaście, a tylko 3 wrzuciełem na Forum. Poza tym piszę, też większe rzeczy - tu tez pomysł wbiłsię sam. -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 18:42 |