HPiZF, podsumowanko :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
HPiZF, podsumowanko :D
krevetka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 68 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: wolne miasto, Gdańsk, gdzie korona w herbie jest ![]() |
no więc kiedy wszyscy(albo tylko
większość)przeczytali HP5 na stoffkę muszą cos o nim powiedzieć
mi się podobał jak żaden. tylko śmierć syriusza... ![]() już go nie spotkamy ![]() ale co o całym Zakonie Feniksa?? był najlepszy. nigdy nie czytałem lepszej ksiązki. podobało mi sie starcie Dumbledore'a z Voldim i walka syriusza z Bellatriks. no i to jak Fred i George uciekli...ZADYMA no cóż chciałbym znać wasze zdania bo mi nie wystarczy tylko moja opinia nara -------------------- Gdy przyjdą lepsze czasy Gdańska Lechia powróci w szeregi ekstraklasy...
|
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Harry i Luna? :]
stawiam na 'nie', chociaż nie twierdzę, że to jakoś szczególnie nieprawdopodobne. poprostu mimo wszystkiego co się zdarzyło w życiu Pottera, a zdarzyło się dużo, myślę że on jeszcze nie zbzikował i nadal jest w sumie normalnym Gryfonem- uczulonym na punkcie dumy, momentami zazdrosnym, plującym na Snape'a, uwielbiającym Quidditcha i między sensacjami (typu rewelacji Rity) lubianym. natomiast Luna, z której strony bym na nią nie patrzyła jest dziwna. wierzy w bzdury wypisywane na łamach Żonglera (presja ojcowska), jest wytykana palcami na korytarzach i śmierć matki nieco przewróciła jej w głowie. dla mnie niedaleko jej do pomylonej i choć nie mam nic do niej, nie pasuje mi na dziewczynę Harry'ego. próbuję się postawić na jego miejscu i wyobrazić sobie jakby to było chodzić z (raczej niezadbaną) dziewczyną o nieobecnych oczach, potarganych włosach i z numerem Quibblera w ręku. czarno bym widziała swoją przyszłość, a to że raz porozmawiali szczerze to nic nie znaczy. -------------------- voir clair dans le ravissement
|