Śmieszne sytuacje, czyli ciekawe
teksty i zdarzenia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Śmieszne sytuacje, czyli ciekawe
teksty i zdarzenia
Alik |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 10.02.2004 Skąd: Magiczne miejsce - DARŁOWO ![]() |
Nie jestem pewna czy taki temat już
istnieje,jeżeli tak to mnie poinmformujcie.Ten temat jest poświęcony różnym
zdarzeniom które was rozbawiły w każdej części HP.Mogą to być także różne
wypowiedzi itp.
![]() -------------------- Mnie denerwuje to ubolewanie po Syriuszu.Nie był taki przecudowny.Jest taki sam jak inni.Nie po wszystkich ludziach warto ubolewać w tym przypadku po Syriuszu.Inni może myślą inaczej.To ich sprawa.....
|
![]() ![]() ![]() |
Livery |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 05.01.2004 ![]() |
Podobało mi się jeszcze jak Harry wrzasną do
Snape ZAMKNIJ SIĘ!, ale nie pamiętam gdzie to bylo. Chyba w III
części.
No i podobałami sie rozmowa Rona, Harry'ego i Hermiony. Harry wrócił ze spotkania GD (po tym jak Cho go pocałowała) i opowiedział co się wydarzyło, a potem Hermiona wytłumaczyła mu co czuje Cho, a Ron na to: jedna osoba nie może czuć tyle na raz bo by wybuchła. (czy coś w tym stylu, niestety nie mam aktualnie książki i nie mogę przytoczyć fragmentu, ale chyba wszyscy wiedzą o co chodzi) I odpowiedź Hermiony: To, że twoja rozciągłość emocjonalna jest wielkości łyżeczki do herbaty to nie znaczy, że inni też są tacy.( jak już wspominałam piszę z pamięci). W V tomi chyba wszystkim się wyostrza humor. O albo Ginny do Harry'ego: Krzycz dalej, w przeciągu kilku mil jest jeszcze pare osób, które cię nie usłyszały. Wiele fajnych momentów, ale jak przychodzi co do czego to nic se przypomnieć nie mogę. No i zgadzam sie z moimi przedmówcami. Umbridge też była dobra i te jej kłutnie z McGonagall. Ale, żeby przerwać Dumbledorowi w czasie przemówienia to już szczyt. Albo wlać cały flakonik veritaserum do szklanki herbaty jeśli wystarczą trzy krople. To szczyt głupoty. Chyba tego veritaserum było tam więcej niż herbaty. -------------------- "Spójrzcie w niebo.
(...) I zobaczcie, jak wszystko się zmienia. A żaden dorosły nie zrozunie nigdy, jak wielkie to ma znaczenie." "Być człowiekiem, to właśnie być odpowiedzialnym. (...) To czuć, kładąc swoją cegiełkę, że się bierze udział w budowie świata." "Młodzi nie wiedzą, jak myślą i czują starzy, więc to starzy są winni jeśli zapominają, jak to jest być młodym." ----------------------------------------------------------------------- Świetne avatary z japońskich bajek: == MUSASABI-NO TORIDE == |