Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Filmy, które ostatnio
obejrzeliście
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
w topicu 'Ulubione Filmy'
wymieniamy ulubione filmy, a nie wszystkie są ulubione. może powymieniajmy
się "doświadczeniem" na tle filmowym. do każdego filmu prosiłbym o
jakieś oceny i komentarze. z serii tematu-rzeki
Ten post był edytowany przez voldius: 01.02.2004 16:24 |
![]() ![]() ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
||||
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Byłem dzisiaj o 9.00 rano na
"Pasji" - musiałem zamawiać bilet, trudno się na niego dostać
było... film jest piękny - ja chociaż uważam się za osobę opanowaną płakałem na filmie - wszytsko: muzyka (już sobie kupiłem płytę), język, nastój i gra światłem niesamowicie wpływa na emocje... Owszem - jest to film krwawy, ale przecież Chrystusa tak, o ile nie gorzej potraktowano... nie można się wypierać prawdy. Pokazane jest biczowanie, wbijanie gwoździ, bicie i inne ... ale warto to szobaczyć i uzmysłowić sobie co Jezus dla nas zrobił - ile cierpiał z miłości... Polecam bardzo ten film - jest wspaniały.... Polecam go szczególnie bywalcom Talk Show - może w was coś zmieni... Bo nie ma więszej miłości, gdy się oddaje życie za drugiego człowieka - a Chrystus umarł na Krzyżu dla naszego zbawienia...
Jesteś żałosny - bo jak można tak określić Jego mękę??
Dobre kino,mocne nerwy?? Wiesz o czym mówisz?? Jak się można roczarować męką?? Idziesz po to, żeby się zabawić?? A jedzenia nie wolno wnosić nie ze względu na "emocje" jeśli tak to chcesz nawać, ale po prostu nie wypada, przez przyzwoitość ... -------------------- ![]() |
||||