Śmieszne sytuacje, czyli ciekawe
teksty i zdarzenia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Śmieszne sytuacje, czyli ciekawe
teksty i zdarzenia
Alik |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 10.02.2004 Skąd: Magiczne miejsce - DARŁOWO ![]() |
Nie jestem pewna czy taki temat już
istnieje,jeżeli tak to mnie poinmformujcie.Ten temat jest poświęcony różnym
zdarzeniom które was rozbawiły w każdej części HP.Mogą to być także różne
wypowiedzi itp.
![]() -------------------- Mnie denerwuje to ubolewanie po Syriuszu.Nie był taki przecudowny.Jest taki sam jak inni.Nie po wszystkich ludziach warto ubolewać w tym przypadku po Syriuszu.Inni może myślą inaczej.To ich sprawa.....
|
![]() ![]() ![]() |
F_B |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 05.03.2004 ![]() |
Mi sie podobał fragment gdy czytelnik
pierwszy raz spotyka stworka który wchodzi do pokoju i wypowiada na głos
swoje myśli a bliźniacy zamykają za nim drzwi. Jeden z nich uświadamia go że
nie jest sam w pokoju a ten dalej wali na głos takimi tekstami, a HP nie
wiedział czy sie śmiać.
![]() Aaaaa....[olśnienie->edit] przeglądając tematy przypomniałem sobie dwie zabujcze scenki, które w filmie jeszcze lepiej wyszły i śmieszniej niż to sobie wyobrażałem czytając książke: 1. pierwsza lekcja u Lockhart'a gdy mówił coś w tym stylu: - ... ale nie o tym przyszedłem mówić . przecież nie zabiłbym [czegośtam ] uśmiechając się do tego..- i właśnie w tym momęcie uśmiech od ucha do uch po przeczytaniu tego fragmentu przez pięć minut nie mogłem kontynuować czytania ![]() ![]() ![]() 2. gdy HP przybywa do nory (w 2 tomie] i zasiadają do śniadania, wpada ojciec Rona i sie dowiaduje że przylecieli z Harrym latającym samochodem. Artur podniecony pyta się jak było ale zaraz po tym jak zobaczył zabujcze spojrzenie Molly zaczął im to bez większego entuzjazmu wypominać. nie pamiętam czy to było w książce ale w filmie Artur zapytał się jeszcze, bardzo tym zaciekawiony, jaka jest dokładnie funkcja gumowych kaczuszek. Ten fragment filmu ogladałem kilka razy i za kazdym razem zbijałem się z tego tak samo a może i więcej. polecam obejrzeć. Ten post był edytowany przez F_B: 07.03.2004 15:20 -------------------- "Win together, die alone."
![]() ![]() What is a tree? Slow hard thought. What is a flower? Swift soft flesh. What is a druid? Both. |