Śmieszne sytuacje, czyli ciekawe
teksty i zdarzenia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Śmieszne sytuacje, czyli ciekawe
teksty i zdarzenia
Alik |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 10.02.2004 Skąd: Magiczne miejsce - DARŁOWO ![]() |
Nie jestem pewna czy taki temat już
istnieje,jeżeli tak to mnie poinmformujcie.Ten temat jest poświęcony różnym
zdarzeniom które was rozbawiły w każdej części HP.Mogą to być także różne
wypowiedzi itp.
![]() -------------------- Mnie denerwuje to ubolewanie po Syriuszu.Nie był taki przecudowny.Jest taki sam jak inni.Nie po wszystkich ludziach warto ubolewać w tym przypadku po Syriuszu.Inni może myślą inaczej.To ich sprawa.....
|
![]() ![]() ![]() |
Kajka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Gliwice ![]() |
co do komentsów Lee mam coś dla was jeszcze
![]() ![]() - Wystartowali! Wielkie podniecenie budzi we wszystkich Błyskawica, której w tym meczu dosiada Harry Potter z Gryffindoru. Według poradnika "Jak wybrać miotłę" to właśnie Błyskawica będzie modelem, na którym wystartują drużyny w tegorocznych mistrzostwach świata.... - Jordan, czy mógłbyś zająć się tym, co dzieje się na boisku? - przerwał mu głos prof. MacGonagall. - Tak jest, pani profesor... ja tylko podaję kilka dodatkowych informacji. Nawiasem mówiąc, Błyskawica ma wbudowany samoczynny hamulec i ... - Jordan! (...) - Osiemdziesiąt do zera dla Gryfonów! Ach, popatrzcie na lot Błyskawicy! Teraz Potter pokazuje co potrafi ta miotła! Jakie zwroty... Chang nie ma szans na swojej Komecie. Niesamowita równowaga Błyskawicy, ta precyzja lotu... - JORDAN! PRODUCENT BŁYSKAWIC ZAPŁACIŁ CI ZA REKLAMĘ? KOMENTUJ MECZ! -------------------- |