Cisza
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Cisza
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
cisza
może to tylko zakłócenie a nie odwieszenie słuchawki może nadal jesteś gdzieś tam... po drugiej stronie świata nie skaczesz już wcale na dźwięk mego głosu tęsknię... bo mało mi jest twego śmiechu nad ranem wieczorem słucham ciszy przeszukuję niebo gorączkowo nie rezygnuję... czekam czekam by uśmiechnąć się do ciebie może jesteś jednak w koronach drzew to chyba ty w śpiewie skowronka mnie budzisz jedno wspomnienie a boli jak tysiąc... a cisza... cisza coraz głośniej krzyczy... wszystko dosłowne.. edit: głosniej.. lepiej =) :* -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ja bym tu zamiast "bardziej" wstawiła "głośniej".... dawno nie czytałam Twoich wierszy. są trochę inne, niż kiedyś... ale nadal czuję ten... klimat? i nadal ten smutek... a z drugiej strony nadzieję. hm, podoba mi sie. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 23:48 |