Potter- Tragiczny Finał?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Potter- Tragiczny Finał?
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
Daniel Radcliffe obawia się, że w ostatnim
filmie o przygodach Harry'ego Pottera, młody czarnoksiężnik będzie
musiał umrzeć.
Pisarka Joanne K. Rowling zakończyła już pracę nad siódmym i zarazem ostatnim tomem przygód Pottera. Daniel Radcliffe, którego już wkrótce zobaczymy na ekranach w filmie "Harry Potter i więzień Azkabanu", jest przekonany, że Harry nie dożyje finału. "Joanne nic mi nie mówiła, ale myślę, że ze związku pomiędzy różdżkami Harry'ego i Voldemorta wyniknie coś strasznego. Nie chciałbym wywoływać ogólnej paniki, ale mam straszne przeczucie, że Harry'emu przydarzy się coś złego. Jeżeli umrze, to Voldemort również będzie musiał zginąć. Gdyby został zawodnikiem drużyny Quidditcha, to byłoby chyba szczęśliwsze zakończenie" - twierdzi młody aktor. |
![]() ![]() ![]() |
Puszczyk |
![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
To za proste rozwiązanie jak na Rowling Nie jestem nawet pewien, czy Avada Kadavra wystarczy, w koncu Voldek już dostał takim zaklęciem i co? Nadal żyje! Może w następnych tomach Harry będzie szukał sposobu na pokonanie Voldemorta. Acha! Dawno temu ( przed premierą V tomu ) czytałem, że szósta część będzie nosiła tytuł : "Harry Potter i Pochodnia zielonych płomieni" - czy jakoś tak. W każdym razie ta pochodnia ma służyć do zmieniania zła w dobro i na odwrót. Może Harry będzie jej szukał żeby zmienic Voldka w kogoś dobrego? -------------------- ..
![]() |
||