Nasza Kasa..., na co ją
wydajemy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nasza Kasa..., na co ją
wydajemy?
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Pamiętam, że był temat ile dostajemy kasy,
ale nie przypominam sobie, żeby był taki temacik o tym na co wydajemy naszą
kasę...
Forumowicze podzielcie się wiedzą o swoich wydatkach, czyli na co wydajemy lub co z nia robimy najczęściej ze swoimi skromnymi środkami finansowymi... ![]() Ja najczęściej kupuję siakieś gazety, czasami jakiś kosmetyk albo ciuch....jak uskładam więcej to idę na więkssze zakupy, ale zazwyczaj jak łażę po mieście i coś mi się badzo podoba i mnie na to stać to nie zastanawiam sie i to kupuję, a wy? pozrooffka kelyy -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
![]() ![]() ![]() |
Girl of Gryffindor |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A tam. To inny kraj,
inne zarobki, inne ceny... tutaj to jest uwazane za normalne jak najbardziej
no i w zasadzie jak porownasz to do przecietnych zarobkow tutejszych, to
wychodzi taniej niz bilety do kina w Polsce z polskimi zarobkami, wiesz..
A co do noszenia tylko paru chiuchow... To zgadzam sie z Alexa, Vi i kims tam jeszcze.. To okropne moim zdaniem jak ktos nosi jedna koszulke 3 dni pod rzad... eee, ludzie ile mozna..?I od niektorych takich ludzi jeszcze czasem juz tak jedzie, Boze.. Jak ktos ma kilka takich samych ciuchow, to juz troche co innego, juz bardziej higienicznie, ale bo ja wiem... Wlasciwie dlaczego by ktos kupowal kilka takich samych ciuchow? Moja koelzanka ma chyba ze 3 takie same bluzki, jeszcze niezbyt ladne=='' Nie lapie tego. Zadne z moich ubran nie jest podobne do innego, nawet skarpetki i majtki mam wszystkie inne. Po prostu, nie wiem, lubie miec oryginalne ciuchy, kady inny, niektore cale czarne, inne bardzo kolorowe, no roznie, ale w kazdym razie kazdy inny. Dlaczego kupowac kilka takich samych...? Ten post był edytowany przez Girl of Gryffindor: 31.05.2004 16:09 |