Śmieszne sytuacje, czyli ciekawe
teksty i zdarzenia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Śmieszne sytuacje, czyli ciekawe
teksty i zdarzenia
Alik |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 10.02.2004 Skąd: Magiczne miejsce - DARŁOWO ![]() |
Nie jestem pewna czy taki temat już
istnieje,jeżeli tak to mnie poinmformujcie.Ten temat jest poświęcony różnym
zdarzeniom które was rozbawiły w każdej części HP.Mogą to być także różne
wypowiedzi itp.
![]() -------------------- Mnie denerwuje to ubolewanie po Syriuszu.Nie był taki przecudowny.Jest taki sam jak inni.Nie po wszystkich ludziach warto ubolewać w tym przypadku po Syriuszu.Inni może myślą inaczej.To ich sprawa.....
|
![]() ![]() ![]() |
Irwena |
![]() ![]()
|
||||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
qrde tyle było genialnych momentów.... nie
mam teraz ksiazki ale napisze z pamięci: - bliźniacy obiecali Ginny, że przyślą jej klozet z Hogwartu - Molly weasley mówiła coś do bliźniaków i oni cos takiego :kobieto, czy ty swoich dzieci nie rozróżniasz?! - zaraz potem było cos takiego "to przeciez my, Gred i Forge!" (normalnie jak lałam z tego ale byla ze mnie idiotka ![]() - albo jak Ginny wywalała łajnobomby i kłamała że to kot ![]() ![]() ![]() - wiem ze nie na temat, ale : w jakimś ficku o Huncwotach, możliwe ze "Apokryf" ale nie jestem pewna, było coś takiego że Huncwoci zaczeli tańczyć w jakiejs tam gospodzie w Hogsmade do piosenki Doorsów chyba i Syriusz zaczal taki ''pociag'' i wszedl po stolik, wszyscy na siebie powpadali, ktos zahaczyl rekawem o kurek z piwem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - albo jak bliżniacy opuścili Hogwart i kazali Irytkowi no wiecie ![]() ![]() XDXDXDXDXDXDXDXD fajne fajne oczywiscie lee jordan - jest genialny bedzie mi go brakowac i blizniakow oczywiscie!!! ![]() a tak i ta rozmowa freda i gorge'a o tym ze percy jest prefektem
Ten post był edytowany przez Irwena: 02.07.2004 21:47 -------------------- Zawiodłam się na nim... Ale z drugiej strony... On nigdy nic nie obiecywał... On nie wie...
TGZK rulezzz XD!!! Don't you cry... ja chcę tam wrócić!!! |
||||