HPiZF, podsumowanko :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
HPiZF, podsumowanko :D
krevetka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 68 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: wolne miasto, Gdańsk, gdzie korona w herbie jest ![]() |
no więc kiedy wszyscy(albo tylko
większość)przeczytali HP5 na stoffkę muszą cos o nim powiedzieć
mi się podobał jak żaden. tylko śmierć syriusza... ![]() już go nie spotkamy ![]() ale co o całym Zakonie Feniksa?? był najlepszy. nigdy nie czytałem lepszej ksiązki. podobało mi sie starcie Dumbledore'a z Voldim i walka syriusza z Bellatriks. no i to jak Fred i George uciekli...ZADYMA no cóż chciałbym znać wasze zdania bo mi nie wystarczy tylko moja opinia nara -------------------- Gdy przyjdą lepsze czasy Gdańska Lechia powróci w szeregi ekstraklasy...
|
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
||||||||||||||||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
miło sie
robi.
rozumiem ze ty znasz dokładny plan Hogwartu [nie ma miejsca czy co?] skoro mówisz ze to nie wyjdzie
Jacy ludzie??? Ale odpada z innych względów.
A niby dlaczego nie? Czekaj Vernon się nie zgodzi... a od kiedy to Dursleyowie maja cos do powiedzenia co?
ten sam powód dlaczego nie jak przy domu weasleyów. Ciekawe czy go odkryjesz.
no gdzieś musiał się podziewac do III tomu nie?
Dlaczego nie?
musisz sie podciagnąc z zaklęc bo nie wiesz chyba ze istnieje zaklęcie Fidolusa.
I znów dlaczego "nie do końca" dobry? -------------------- ...
|
||||||||||||||||