Skąd bierzecie natchnienie do pisania
ficków?, Jak zapowiedziałem w "Poradach..."
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Skąd bierzecie natchnienie do pisania
ficków?, Jak zapowiedziałem w "Poradach..."
ikar |
![]() ![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
No właśnie, skąd? Ja już tam podałem
troszkę moich myśli na ten temat, ale proszę o umieszczanie swoich pomysłów,
doświadczeń i rad w tej kwestii w tym topicu ^^
-------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
To przychodzi samo.W nocy,na jakis nudnych
lekcjach.Zastanawiam sie nad jakimis sytuacjami które mogliby przezyc moi
bohaterowie.
Moi bohaterowie czasami przypominają mi przyjaciół,ludzi których widze na codzien,albo wyobrazenia ludzi zblizonych do ideałów(których tak na serio nie ma),a nie których zblizonych do wyobrazenia najwiekszych idiotów itd. Gdy oglądam jakis film i którach scena mi sie podoba analizuje i po paru zmianach scena ląduje w ff. Czasami pisze to co sama chciałabym przezyc.Np.wyslalam bohaterke mojego ff na koncert Beatelsów ![]() ![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 18:24 |