Ufo, Czy wierzycie w zycie poza ziemskie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ufo, Czy wierzycie w zycie poza ziemskie?
Eowina |
01.09.2004 19:59
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin |
Czy wierzycie ze nie jestesmy sami we wszechswiecie ? Czy uwazacie ze kosmici naprawde istnieją ? Chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat.
Temat wydawal mi sie pasujący do Talk Show,wiec forumowicze - Co naprawde myslicie o zielonych ludzikach ? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Hefaj |
01.09.2004 21:00
|
Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna |
dobra dobra , nie gadajcie tu o przymitywnych , bo jak 'zapukają' , to.. a czemu życie na innych planetach nie miało by się zacząć wcześniej ?
te 'pymitywne formy życia' ogły by mnieć taką broń - nie mówię o pizdoletach laserowych i tego typu błyskaczach , lecz wyobrażcie sobie - śmigłowiec z nieznanego surowca - lekki , sterowny a zarazem mogący pomieścić cały jeden pułk , zaś 'prymitywy' z ów śmigłowca 'destantują' specjalne jednostki - być może minimalne , 'kamienne' czołgi posiadające broń biologiczną/ładuniek mogący zmieść budowlne w obrębie 300 km./pociski mogące wyżreć człowieka od środka* - wiem że 'poniosło' , ALE.. * niepotrz. skreślić. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 03:02 |