Ufo, Czy wierzycie w zycie poza ziemskie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ufo, Czy wierzycie w zycie poza ziemskie?
Eowina |
01.09.2004 19:59
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin |
Czy wierzycie ze nie jestesmy sami we wszechswiecie ? Czy uwazacie ze kosmici naprawde istnieją ? Chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat.
Temat wydawal mi sie pasujący do Talk Show,wiec forumowicze - Co naprawde myslicie o zielonych ludzikach ? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Kira |
02.09.2004 16:58
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta |
a ja nadal namiętnie oglądam, ale nie wierzyłam i nie wierzę;] nie no, faktem jest że życie potrafi wykształcić się w niemal każdych warunkach, ale trochę irytuje mnie to, że nasze wyobrażenie o kosmitach zupełnie nie odbiegają od nas samych. 'obcy' są do nas podobni; mają głowe, dwoje oczu, dwie ręce i nogi, różnią się praktycznie tylko kolorem skóry. podobnie jak ludzie bywają dobrzy i źli. a tymczasem oni mogą przecież kompletnie nie przypominać żadnego stworzenia, która znane jest z Ziemi. mogą istnieć jako myślący ocean jak w jakiejś-tam powiesci Lema czy coś w tym stylu. tak czy inak mało prawdopodobne jest to, że kiedyś uda nam sie nawiązać kontakt z jakimiś istotami pozaziemskimi. do tej pory nie udało nam się porozumieć ze zwierzętami, nawet tak inteligentnymi jak np. delfiny. a co tu dopiero mówić o organizmach, które żyją miliony lat świetlnych stąd... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:16 |