Ufo, Czy wierzycie w zycie poza ziemskie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ufo, Czy wierzycie w zycie poza ziemskie?
Eowina |
01.09.2004 19:59
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin |
Czy wierzycie ze nie jestesmy sami we wszechswiecie ? Czy uwazacie ze kosmici naprawde istnieją ? Chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat.
Temat wydawal mi sie pasujący do Talk Show,wiec forumowicze - Co naprawde myslicie o zielonych ludzikach ? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
vigga |
03.09.2004 15:49
|
Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn |
uwazam, ze w calym wszechswiecie musi byc jakas inna forma zyciu. ba, wydaje mi sie, ze to tez sa ludzie. ze gdzie miliardy lat swietlnych od nas jest taka sobie druga Ziemia, na ktorej chodzą sobie takie male ludki i uwazaja, ze sa jedynymi w ta calutkim swiecie i w ogole, ze są najmądrzejsze, najpiekniejsze i najwspanialsze.
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:02 |