Ufo, Czy wierzycie w zycie poza ziemskie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ufo, Czy wierzycie w zycie poza ziemskie?
Eowina |
01.09.2004 19:59
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin |
Czy wierzycie ze nie jestesmy sami we wszechswiecie ? Czy uwazacie ze kosmici naprawde istnieją ? Chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat.
Temat wydawal mi sie pasujący do Talk Show,wiec forumowicze - Co naprawde myslicie o zielonych ludzikach ? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Ludwisarz |
03.09.2004 20:57
|
||||
Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna |
Co do pierwszej czesci - zgodze sie. Czlowiek jest zbyt ograniczony. Dzis na biologii o tym myslalem. Dlaczego kazdy na sile szuka 'cywilizacji' 'ludkow' 'talerzy' 'podrozy w kosmos' 'czegos humainodalnego' Co do Twojej drugiej wypowiedzi. Nie. Przytocze fragmenty tekstu Ericha von Danikena. Fragmenty bo nie bede przepisywal calego rozdzialu.
[Erich von Daniken - Wspomniena z przyszlosci, Wydawnictwo Prokop]
Coz. Dla mnie te obliczenia sa zbyt zuchwale. gdyby jedna na 100 tysiecy - nadal pozostawalaby dosc duza liczba planet. A Wszechswiat jest wiekszy. Pozatym tez jest tu kolejna niescislosc. To co na poczatku napisalem - dlaczego musi byc atmosfera, warunki podobne do ziemi. Na milosc boska - przeciez inne organizmy zywe moga dzialac na zupelnie innej zasadzie! -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||||
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:07 |