Reinkarnacja, czy wrócimy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Reinkarnacja, czy wrócimy?
Szara Elfka |
![]() ![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
To zagadnienie było tyle razy rozpatrywane przez wielkie osobowoci.
My wielkimi osobowościamy póki co nie jesteśmy, ale możemy podyskutować. Wierzycie w reinkarnacje? Czy wrócimy po śmierci jeszcze na ziemię? Może już żyliśmy kiedyś? A dusze w zwięrzęcych organizmach? -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Naucz ośmiornicę korzystać z komputera. Niech zrozumie na czym polega drzewo folderów. Najpierw naucz sie obsługiwac komputer ośmiornicy najwyższa istoto ![]() Zreszta co Ty tak z najwyższej półki Matoosie drogi. Po malutku nie wymagajmy od dzieci aby znały wyższa matematykę. QUOTE Poza tym bardzo umiejętnie pominąłeś co napisałem dalej, podły manipulatorze fuckt, na żygo i inne to moja lekturka XP QUOTE A co ze sztuką? Czemu zwierzaki jej nie tworzą? Poczekajmy te pare[set] milionów lat a historia sie powtórzy. Nie tworzą poniewarz są pozbawione abstrakcyjnego myslenia. Człowiek jest na razie jedynym zwierzęciem z udowodnionym takim mysleniem. [Słyszałes może o tych zwierzakach co malują? A raczej bazgrzą.] Chociaż jeżeli wziąść pod uwage sny to mój pies posiada myslenie abstrakcyjne. Ten post był edytowany przez kubik: 14.09.2004 21:11 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:09 |