Reinkarnacja, czy wrócimy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Reinkarnacja, czy wrócimy?
Szara Elfka |
![]() ![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
To zagadnienie było tyle razy rozpatrywane przez wielkie osobowoci.
My wielkimi osobowościamy póki co nie jesteśmy, ale możemy podyskutować. Wierzycie w reinkarnacje? Czy wrócimy po śmierci jeszcze na ziemię? Może już żyliśmy kiedyś? A dusze w zwięrzęcych organizmach? -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Pierwszy - kązdy mój gen i cecha osobnicza jest kompilacją genów moich rodziców- KAŻDY. Można by rozłożyć wszystkie moje cechy osobowości dziedzicznej i żaden nie jest zewnętrzny od tych posiadanych przez rodziców. to jest fizyka a reinkarnacja dotyczy duchowej sprawy QUOTE(http://encyklopedia.pwn.pl/62656_1.html) REINKARNACJA [łac.], metempsychoza, transmigracja, odradzanie się duszy zmarłego człowieka w innym ciele, wędrówka dusz przez kolejne wcielenia; QUOTE Drugi - Nie ma we mnie żadnej wiedzy umiejętności czy zdolności nie zabranych od środowiska. W chwili urodzenia nie byłem niczym innym jak kompilacją genów przodków to jest naukowy fakt całkowicie niepodważalny. Po prostu zapominasz swoje poprzednie wcielenie QUOTE Nie ma żadnych objawów, nie ma żadnych cech chaarakterystycznych i nie objawia się żadną różnicą między jest bytem a niebytem. Zastąp słowo reinkarnacja słowem Bóg QUOTE jeśli przypmne sobie że byłem czarownicą paloną na stosie w XVII wieku ( większość przypadków podawanych w czasie hipnozy) to co z tego wynika? Absolutnie nic. Wynika z tego, że może jednak byłeś tą czarownicą. ![]() -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:29 |