Ufo, Czy wierzycie w zycie poza
ziemskie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ufo, Czy wierzycie w zycie poza
ziemskie?
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Czy wierzycie ze nie jestesmy sami we wszechswiecie ? Czy uwazacie ze kosmici naprawde istnieją ? Chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat.
Temat wydawal mi sie pasujący do Talk Show,wiec forumowicze - Co naprawde myslicie o zielonych ludzikach ? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji ![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
W Ufo nie wierzę. Może jakieś tam cywilizacje żyją ale i tak sie o tym nie dowiemy więc mało mnie obchodzą. Szczerze mówiąc mam przeczucie, że jesteśmy wyjątkowi. Jesteśmy takim absurdem wszechświata. Mrówką dla której kręcą się gwiazdy. To niemożliwe, ża to wszystko dla nas, ktoś sensownie zakrzyknie. Nielogiczne i kompletnie szalone, ale moż jednak?!? Malusieńcy panowie wszechświata, którego nie mogą nawet zmierzyć? Namiestnicy nad bezmiarem, wątli jak pajączki! Jestem poetą a nie naukowcem i ta wizja mnie rozpala!
Oczywiście oglądałem Solaris. Tam chodzi o to, że jest dupa Kluneja, nie? Jak się ten reżyser nazywał...? Stanley Leem? Podobno pochodzenia polskiego, gdzieś czytałem... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 00:57 |