Człowiek, arcydzieło czy
przypadek?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Człowiek, arcydzieło czy
przypadek?
Arwen |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Lothlorien/Rivendell ![]() |
No więc. [od "więc" nie zaczynamy zdania...
![]() ![]() ![]() -------------------- "Nie każde złoto blask okrywa,
ani wędrowiec myli drogi, starość dojrzała siłą bywa, korzeni mróz nie sięga srogi..." Remembering Sirius |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No cóż, może kiedy akurat stwarzał Ciebie to cos spartolił, ale ja się nie poczuwam do bycia częscią pomyłki. Człowiek to dosyć udany twór. Jeszcze przy tym wolny, więc zdolny do popełniania błędów, no ale takie jest ryzyko jeśli się swojego twora zbyt dużą SI obdarzy i zaczyna się zachowywać niekoniecznie najsłuszniej...
|
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 21.09.2004 15:26) No cóż, może kiedy akurat stwarzał Ciebie to cos spartolił, ale ja się nie poczuwam do bycia częscią pomyłki. Człowiek to dosyć udany twór. Jeszcze przy tym wolny, więc zdolny do popełniania błędów, no ale takie jest ryzyko jeśli się swojego twora zbyt dużą SI obdarzy i zaczyna się zachowywać niekoniecznie najsłuszniej... Poczułam się urażona... Ale trudno, nie mówie o wszystkich, że są pomyłkami, ale czy nie widzisz, jak ludzie się zachowują?? Gorzej niż zwierzęta... ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 04:25 |