Ufo, Czy wierzycie w zycie poza ziemskie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ufo, Czy wierzycie w zycie poza ziemskie?
Eowina |
01.09.2004 19:59
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin |
Czy wierzycie ze nie jestesmy sami we wszechswiecie ? Czy uwazacie ze kosmici naprawde istnieją ? Chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat.
Temat wydawal mi sie pasujący do Talk Show,wiec forumowicze - Co naprawde myslicie o zielonych ludzikach ? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
karolka |
21.09.2004 16:16
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta |
QUOTE(Eowina @ 01.09.2004
19:59) Czy wierzycie ze nie
jestesmy sami we wszechswiecie ? Czy uwazacie ze kosmici naprawde istnieją ?
Chcialabym poznac wasze zdanie na ten temat. Temat wydawal mi sie pasujący do Talk Show,wiec forumowicze - Co naprawde myslicie o zielonych ludzikach ? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji Nie wierzę w "zielone ludki", ale myślę, że istnieje jakieś życie pozaziemskie [ale nie w postaci MARSJANKÓW ], ale w ogóle niepodobnego do ziemskiego. Naukowcy przypuszczają, że istnieją planety, na których są organizmy zbudowane z mięśni [oglądałam program w tv]. No, ale nie ma żadnych dowodów na jakieś zycie, bo ciągle odkrywamy tylko gazowe planety -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 19:54 |