Half-Blood Prince?, kto nim
jest?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Half-Blood Prince?, kto nim
jest?
kubik |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ostatni post:
-------------------- ...
|
||
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odnosnie artykułu:
- Feniks nie może byc animagiem bo ten ktos musiałby byc niesmiertelny - nie mamy dowodów na to aby czarodziej mógł zmienić sie w magiczne zwierze - Postac HBP została wymazana z 2... zreszta obsmarowali ja w komentach Ten post był edytowany przez kubik: 17.09.2004 16:07 -------------------- ...
|
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
QUOTE(kubik @ 17.09.2004 15:04) Odnosnie artykułu: - Feniks nie może byc animagiem bo ten ktos musiałby byc niesmiertelny - nie mamy dowodów na to aby czarodziej mógł zmienić sie w magiczne zwierze - Postac HBP została wymazana z 2... zreszta obsmarowali ja w komentach dls scisłosci - nie było czasem powiedziane ze osobowosc HBP zostala wymazana z tomu drugiego? [jesli ma kto oryginalny qoute, moze podac] coz rzeczywiscie nie wiem co sie dzieje gdy czarodziej pozastaje w formie zwierzecia ktore jest ?niesmiertelne? [czy własciwie jest sposób by zabic feniksa?]. tja, ton tamtego artykułu byl rzeczywiscie troche przamadrzaly, a Mcgonnagall bedaca matka chrzestna Harry'ego to czysta fantazja. Ale teza ze Fawkes jest ksieciem nie musi byc az taka bzdurna, chociaz chyba byloby to zbyt ograne skoro Parszywek okazał się animagiem :/ -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 02:08 |