Pani Rowling Martwi Się O Dręczone
Dzieci, Not about potter ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pani Rowling Martwi Się O Dręczone
Dzieci, Not about potter ;)
eNoPe |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: Las Venturas Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pisarka naszej ulubionej ksiązki apeluje do prześladowanych i dręczonych dzieci, żeby nie ukrywały swych przykrych tajemnic i zwierzały się z tego dorosłym.
Podczas czatowania na swojej strone J.K. Rowling prosiła młodego fana, żeby poinformował o swoich problemach i kłopotach kogoś dorosłego ze swojego najbliższego otoczenia. “- Musisz opowiedzieć o tym komuś dorosłemu - mamie, tacie, cioci, wujkowi, nauczycielowi, bratu, siostrze albo jakiemuś dorosłemu przyjacielowi. Jeżeli osoba, do której się zwrócisz, nie zrozumie jak poważny jest twój problem, opowiedz o nim komuś innemu. Wiem, że trudno jest powiedzieć, że jest się prześladowanym, ale jeżeli chcesz rozwiązać swoje problemy, musisz o nich opowiedzieć. Życie w szkole bywa bardzo trudne, a każdy dorosły, który o tym nie pamięta, jest po prostu idiotą, więc nie musicie się wstydzić swoich problemów.” -------------------- ;] wiadomo 24
|
![]() ![]() ![]() |
Arwen Evenstar from Rivendell |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 29.09.2004 Skąd: Rivendell/Lothlórien ![]() |
Całkowicie zgadzam się z panią Rowling...Ma bardzo czułe i wrażliwe serce, tak jak i ja.
-------------------- Trzepot łabędzich skrzydeł, czyli mój Pamiętnik..."...Tak się stało, że Frodo ujrzał tę, którą niewielu śmiertelników miało szczęście oglądać; Arwenę, córkę Elronda, w której, jak mówiono, objawiła się po raz wtóry na ziemi piękna Luthien. Nazywano ją Undómiel, była bowiem Wieczorną Gwiazdą swego ludu..."
John Ronald Reuel Tolkien, Władca Pierścieni ![]() "Zwiążę swój los z twoim, Aragornie z Dunedainów. Dla ciebie wyrzeknę się nieśmiertelnego życia mojego ludu" Ktoś powiedział: "Życie jest piękne". Miał absolutną rację... Wspaniała strona poświęcona Elfom...Polecam...Godzinami można oglądać tam cudowne rysunki Mistrzów... Galreatho, wróć do nas...W mojej pamięci do końca mych dni będę przwchowywała twój wizerunek...Siostro... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 06:39 |