[muzyka] Polska Muzyka, Co z
nia?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Polska Muzyka, Co z
nia?
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co sie dzieje z nasza polska muzyka? Czy polska zaczyna sie staczac na dno i staje sie juz praktycznie tylko i wylacznie hip-hopem?? Zespoly sie wypalaja? "Tonacy Krawczyka sie chwyta" ?? Co wy sadzicie o naszej muzyce? Czy jestesmy skazani na kupe popu i hip-hopu?
Ten post był edytowany przez BlackOmen: 10.10.2004 22:20 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 10.10.2004 23:20) Co sie dzieje z nasza polska muzyka? Czy polska zaczyna sie staczac na dno i staje sie juz praktycznie tylko i wylacznie hip-hopem?? Zespoly sie wypalaja? "Tonacy Krawczyka sie chwyta" ?? Co wy sadzicie o naszej muzyce? Czy jestesmy skazani na kupe popu i hip-hopu? oj to nie tak. jeśli dla kogoś polska muzyka to Mandaryna, Krawczyk i 18L, czyli tylko i wyłącznie to, co może zobaczyć na Vivie, to faktycznie ktoś taki może czuć sie zniesmaczony. jednak jest przecież mnóstwo naprawdę świetnych zespołów, niestety mało znanych... ale wystarczy troche poszukac, samemu sie zagłębic. to, ze czegos nie ma w tiwi i prasie, nie oznacza, ze to w ogóle nie istnieje. weźmy taki przykład - Coma. istnieją już kilka dobrych lat, grają koncerty, ale wypłyneli szerzej dopiero kiedy wydali płyte, nakręcili teledyski. moim zdaniem nie ma co sie sugerowac telewizja i prasa, trzeba po prostu samu szperac. ja osobiscie bardzo lubie polska muzyke i uwazam, ze jest masa naprawdę dobrych polskich wykonawców. wśród nich jest jednak wciąż sporo znanych jedynie przez bardzo wąskie grono, niedocenionych, niepoznanych. ja zawsze powtarzam, że dla mnie najważniejsza jest Coma. po prostu kapela numer 1, miłość mego życia, klękam przed nimi. moim zdaniem najlepszy polski zespół [najlepszy na świecie!;]. w ogóle mam ogromny szacunek i sentyment do polskiej muzyki... słucham całej masy polskich zespołów [ale wszystko jest nieco niż Coma;]. Myslovitz, Akuraci, Hey, Dezerter, T.Love, Hunter tez jest dobry. etc., etc. Ten post był edytowany przez Kira: 11.10.2004 19:12 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:40 |